Obavijesti

Show

Komentari 10

Whitesnake otkazao Europsku turneju, Dino Jelusić: 'Žao mi je, ispričavam se svim fanovima'

Whitesnake otkazao Europsku turneju, Dino Jelusić: 'Žao mi je, ispričavam se svim fanovima'
3

Sa dubokim žaljenjem moram vam priopćiti da zbog zdravstvenih promjena, naredbi doktora i zabrinutosti za zdravlje drugih, Whitesnake nije u mogućnosti nastaviti Europsku turneju, objavio je Dino Jelusić

VIDEO

Grupa Whitesnake, zbog bolesti pjevača Davida Coverdalea (70), otkazala je u potpunosti cijelu Europsku turneju. Naime, pjevaču se još nije popravila situacija zbog infekcije sinusa, a sada mu je preporučeno i dodatno mirovanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:42

- Sa dubokim žaljenjem moram vam priopćiti da zbog zdravstvenih promjena, naredbi doktora i zabrinutosti za zdravlje drugih, Whitesnake nije u mogućnosti nastaviti Europsku turneju. Iskreno se ispričavam svim fanovima koji su se radovali našim koncertima, ispričavam se i svim našim promotorima i svim ljudima koji su radili zajedno s nama na našoj turi - objavio je u petak navečer frontmen i instrumentalist benda, naš Dino Jelusić (30).

Inače, Whitesnake je zajedno s Dinom trebao u subotu imati spektakularan oproštajni koncert u Zagrebu, koji je također odgođen.

Hrvatska - Azerbajdzan

- Kao što je ranije objavljeno, još uvijek sam pod liječničkom naredbom da mirujem u krevetu i ne pjevam sljedećih 5 dana dok se oporavljam od infekcije sinusa. Taj vremenski okvir uključuje nastup u Zagrebu ove subote, 2. srpnja, tako da ćemo nažalost morati otkazati zagrebačku predstavu. To je jako žalosno za nas, posebno za članove našeg benda koji su trebali nastupiti pred svojom publikom. Michele Luppi, naš „talijanski pastuh“, veselio se gostovanju u Milanu pred svojim prijateljima i obitelji, a naravno Dino Jelusić, Ponos Hrvatske, koji je želio dati sve od sebe svom rodnom Zagrebu. Žao nam je što su otkazivanja neophodna kako bi ozdravili i završili ostatak naše turneje - tim riječima se tada oglasio frontman benda David Coverdale.

storyeditor/2021-12-23/whitesnake.jpg
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac