Show

Komentari 3

William je proslavio rođendan u privatnosti: Pozirao je s djecom

William je proslavio rođendan u privatnosti: Pozirao je s djecom

Na Twitteru palače Kensington, u kojoj žive Kate i William, objavljena je fotografija Williama s troje djece: šestogodišnjim princom Georgeom, petogodišnjom princezom Charlotte i dvogodišnjim sinom Louisom

Princ William, drugi u redu nasljeđivanja britanskog prijestolja, proslavio je 38. rođendan u privatnosti.

Trooping The Colour

Na Twitteru palače Kensington, u kojoj žive Kate (38) i William, objavljena je fotografija Williama s troje djece: šestogodišnjim princom Georgeom, petogodišnjom princezom Charlotte i dvogodišnjim sinom Louisom.

Kate je uslikala fotografiju ranije ovoga mjeseca. William je najstariji sin Charlesa i princeze Diane, koja je poginula 1997. u automobilskoj nesreći. Na Twitteru Clarencea Housea objavljena je fotografija Charlesa s Williamom, kojeg je zagrlio oko ramena.

- Želim danas poželjeti sretan rođendan vojvodi od Cambridgea! - stoji u objavi.

Buckinghamska palača također je na Twitteru čestitala Williamu rođendan, a podijeljena je i fotografija Williama s troje djece na ljuljački.

William je služio u britanskoj vojsci sedam i po. godina u svojim dvadesetima kao pilot helikoptera. Posljednjih se godina bavi humanitarnim radim na područjima mentalnog zdravlja, beskućništva, konzervacije itd.