Show

Komentari 0

William se uključio u projekt jačanja odnosa unuka i bake

William se uključio u projekt jačanja odnosa unuka i bake

Angažman u Bradfordu Kate i William najavili su prošlog tjedna, dok su napetosti unutar kraljevske obitelji rasle kada su Harry i Meghan objavili kako se povlače s kraljevskih dužnosti

Samo dva dana nakon sastanka na kraljičinu imanju u Sandringhamu na kojem se odlučivalo kakva će biti sudbina princa Harryja (35) i Meghan Markle (38), princ William (37) i Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton (37) krenuli su u obilazak Bradforda. Pokrenuli su zajednički projekt pa posjećuju mlade ljude i zaposlenike kako bi tim projektom nastojali ojačati veze između unuka i njihovih baka i djedova, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Angažman u Bradfordu Kate i William najavili su prošlog tjedna, dok su napetosti unutar kraljevske obitelji rasle kada su Harry i Meghan objavili kako se povlače s kraljevskih dužnosti. 

Britain

Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea danas će se susresti s obiteljima iz projekta 'Stariji su još mudriji', odnosno iz radionice koja pomaže bakama i djedovima unaprijediti odnos s unucima te daju savjete o odgajanju djece u 21. stoljeću. 

Kate je za tu priliku odjenula maslinasto zeleni kaput modnog dizajnera Alexandera McQueena te crno-bijelu haljinu marke Zara, čija je cijena oko 140 kuna. Svoj outfit Vojvotkinja je upotpunila crnim cipelama Gianvita Rossija, crnom torbicom i naušnicama koje je nosila na kraljevskoj turneji po Pakistanu prošle godine.

Britain

Potom će kraljevski par krenuti u jedan od gradskih centara West Yorkshirea, koji je usredotočen na pomoć najugroženijim članovima zajednice. Tamo će se pridružiti sesiji 'Better Start Bradford' koja donosi više od 20 projekata za trudnice i obitelji s djecom mlađom od četiri godine. 

Royal Baby

Posljednji angažman imat će u radionici koja ljudima u zajednici pomaže da se bolje upoznaju, izgrade povjerljive odnose i poboljšaju odnose sa susjedima. 

William i Kate su poput ostatka obitelji razočarani odlukom Harryja i Meghan kako se povlače s kraljevskih dužnosti. Princ William priznao je kako je očajnički tužan, jer je bliska veze između njega i Harryja prekinuta. 

- Cijeli život sam grlio brata, sad to više ne želim učiniti. Sada smo zasebni entiteti - dodao je Vojvoda od Cambridgea, vidno frustriran što mu brat želi postati financijski neovisan. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci