Obavijesti

Show

Komentari 110

Wilson optužila kolegu: Tjerao me da mu gurnem prst u guzu

Wilson optužila kolegu: Tjerao me da mu gurnem prst u guzu
4

Za to vrijeme njegovi prijatelji su se glasno smijali i pokušavali snimiti cijelu situaciju mobitelom. Rebel ga je odbila i izašla iz prostorije. Odmah je nazvala svog menadžera i odvjetnika

VIDEO

Posljednja u nizu glumica koje su odlučile progovoriti o seksualnom zlostavljanju na setu je Rebel Wilson (37). Australka je svoje neugodno iskustvo podijelila na društvenim mrežama.

The 88th Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles

- Muškarac na visokoj poziciji je tražio da odem s njim u sobu. Nakon toga me nekoliko puta pitao hoću li gurnuti prst u njegovu guzu - napisala je glumica i dodala kako se radi o jednom slavnom glumcu.

Za to vrijeme njegovi prijatelji su se glasno smijali i pokušavali snimiti cijelu situaciju mobitelom. Rebel ga je odbila i izašla iz prostorije.

- Nakon toga sam nazvala svog menadžera i odvjetnika te im se požalila. Oni su kontaktirali studio pa sam se osigurala da sljedeći put kad mi se ovakva scena dogodi mogu napustiti projekt - objasnila je.

MTV Movie Awards - Arrivals

No to nije jedina neugodna situacija koju je doživjela u Hollywoodu. Wilson je otkrila kako ju je prije nekoliko godina poznati redatelj pozvao u svoju hotelsku sobu.

- Mislila sam da ćemo pričati o filmu. Srećom, nije bilo fizičkog kontakta jer ga je nazvala supruga i počela vikati na njega te ga optuživati da spava s glumicama. Bila je toliko glasna da sam sve razumjela i brzo pobjegla iz sobe - rekla je Rebel.

Filmaid Charity Ball 2016 in Hong Kong

Izjavila je kako je svjesna da njezine priče nisu brutalne kao one od njezinih kolega i kolegica no da se ipak može poistovjetiti s onim što su oni prolazili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...