Obavijesti

Show

Komentari 19

Woody je bio siromašan, a otac mu je radio kao plaćeni ubojica

Woody je bio siromašan, a otac mu je radio kao plaćeni ubojica
24

Imao sam 11 ili 12 godina kad sam čuo očevo ime na radiju. Bio je to izvještaj sa suđenja. Bio sam u šoku, ispričao je svojedobno glumac. Woody je nakon 22 godine oženio djevojku koju je stalno varao

VIDEO

Većina ljudi na slavu reagira prilično loše i poludi, a ja nisam iznimka. No osjećam kako sam izašao iz svega toga s netaknutim duhom, istaknuo je svojedobno Woody Harrelson. Glumac, koji se proslavio ulogom šankera u 'Kafiću uzdravlje' još 1985., danas slavi 57. rođendan. 

Harrelson se rodio u Teksasu i ima dva brata, a živio je u siromaštvu jer ih je njegova majka uzdržavala od svoje plaće tajnice. Njegov otac Charles Voyde Harrelson je rijetko, kako tvrdi, bio u njegovoj blizini, a 1974. osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu. Naime, Charles je bio plaćeni ubojica i dobivao je velike svote za smaknuća. Među njegovima žrtvama su bili diler Sam Degalio i federalni sudac John. H. Wood

- Imao sam 11 ili 12 godina kad sam čuo očevo ime na radiju. Bio je to izvještaj sa suđenja. Sjećam se da sam pomislio: ‘Ne može biti da postoje dva Charlesa V. Harrelsona’. Sinulo mi je, pa to je moj otac. Bio sam u šoku - ispričao je svojedobno Woody.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Glumčev otac je čak osumnjičen za umiješanost u ubojstvo američkog predsjednika Johna F. Kennedyja. Woodyjevi roditelji su razveli kada je imao sedam godina, a on je odlučio posjetiti oca u zatvoru iako nisu imali nikakav odnos. 

- Rođeni smo na isti dan. A postoji poslovica u Japanu da ako dijeliš rođendan s ocem, nisi samo poput njega nego si zapravo reinkarnacija oca. Uvijek mi je bilo čudno koliko zapravo sličimo i koliko stvari radimo na isti način - objasnio je glumac. Prije nego je Charles umro 2007., Woody je uložio milijune dolara kako bi mu omogućio ponovno suđenje, ali to mu nije pošlo za rukom. Glumčev otac je preminuo u zatvoru od zastoja srca. 

82nd Annual Academy Awards Nominees Luncheon - California

Iako se Woody u javnosti često hvalio 'neobičnim' navikama poput pušenja jointa, on zapravo živi mirnim obiteljskim životom na Havajima. Glumac je od 2008. u braku s poduzetnicom Laurom Louie (53) te imaju kćeri Deni Montanu (25), Zoe Giordano (21) i Makani Ravello (12). Woody je Lauru upoznao osamdesetih godina i bila mu je osobna asistentica te se u nju zaljubio 1986. nakon kratkog braka s Nancy Simon, kćeri glumca Neila Simona

Naime, par je već dan nakon vjenčanja u Meksiku shvatio što je učinio te su htjeli razvod. No ured nije radio, pa su ostali u braku deset mjeseci. Woodyju je nakon uloge u 'Kafiću uzdravlje' karijera počela 'cvjetati' te je igrao u komedijama 'Wildcats', 'Doc Hollywood' i 'Velikim haklerima'.

Glumac je 1994. dobio glavnu ulogu u filmskom hitu redatelja Olivera Stonea (71) i Quentina Tarantina (55) 'Rođeni ubojice', a dvije godine kasnije je nominiran za Oscara za najbolju mušku ulogu zbog filma 'Narod protiv Larryja Flynta'. Woodyja je, kako je rekao, opčinilo' nagli uspon njegove karijere i tulumario je s drugim ženama unatoč tome što je imao djevojku Lauru i kćer Deni s njom. 

 

assassinos por natureza (1994) d.: oliver stone

A post shared by the lovely club🇧🇷🎞 (@tlovelyclube) on

- Ponašao sam se kao idiot. Bio sam opčinjen slavom i što se mogu družiti s djevojkama koje me nekoliko godina prije ne bi ni pogledale. Nemilo sam tulumario. Srećom u to vrijeme nije bilo društvenih mreža pa su samo rijetki znali što radim - ispričao je Harrelson. Glumac je imao dvije kuće te je u jednoj stanovao s obitelji dok je u drugoj priređivao razuzdane zabave. Među stalnim gostima su bile holivudske starlete i striptizete. 

Woody je varao Lauru, a imao je i kratku aferu sa starijom kolegicom Glenn Close (71). Upoznali su se 1991. kada su surađivali na predstavi 'Brooklyn Laundry'. Cloe je svojedobno rekla kako je njezina veza s Harrelsonom trajala pet mjeseci, a njezini su kolege komentirali da je bila posve opsjednuta Woodyjem i da su zapravo bili skupa sedam godina.

Glumcima su bili zajednički ovisnost prema seksu i opijatima. Ipak, Woody je prekinuo s Glenn jer se htio smiriti. Među glumčevim ljubavnicama su bile i njegove kolegice Brooke Shields (53) i Moon Zappa (50). Dok je Harrelson uživao u zabavama i ponašao se poput 'razuzdanog samca', njegova djevojka Laura je brinula o kćerima i opraštala mu nevjere. 

74th Venice Film Festival

- Mislim da nisam muškarac koji zaslužuje davati savjete. Napravio sam puno pogrešaka, tako da mislim da sam im bio sjajan primjer što da ne rade u životu. Nadam se da će biti pametnije od mene - istaknuo je svojedobno Woody. Glumac je oženio Lauru 2008. nakon 22 godine veze na Havajima gdje još žive. 

Harrelson je odigrao ulogu Tobiasa Becketta u ovogodišnjem akcijskom filmu 'Solo: Priča iz Ratova zvijezda', a trenutačno snima 'Dobrodošli u zemlju zombija 2'. Bio je nominiran i za Oscar u kategoriji najboljeg sporednog glumca radi filma 'Tri plakata izvan grada', a njegova kolegica Frances McDormand (61) je osvojila nagradu za najbolju glavnu glumicu. 

Woody je vegan, a s 24 godine je shvatio da mora voditi računa o tome što jede. Naime, mučio se s aknama i starija gospođa koju je sreo u busu mu je rekla da je vjerojatno intolerantan na mlijeko. Savjetovala mu je da ga prestane piti i ten će mu se popraviti. 

- Poslušao sam se je i shvatio da je u pravu - rekao je svojedobno Harrelson. Prije prelaska na veganstvo, glumac se, kako je ispričao, redovito 'ubijao' u hamburgerima i odrescima. No osjećao se slomljeno nakon takvih obroka i počeo je konzumirati samo sirove namirnice. 

- Ako jedeš piletinu nalaziš se na jednoj razini, ako nosiš kapute od pravog krzna, nalaziš se na drugoj razini, ali ako koristiš kozmetičke proizvode koji su testirani na životinjama, jednostavno nemaš savjest - objasnio je. Woody je aktivist za legalizaciju marihuane koju i sam konzumira, a prije nekoliko mjeseci je rekao da je morao zapaliti joint kako bi izdržao večeru s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom (72). 

VIDI OVO: Horoskopski znakovi s kojima ćete imati najbolju ljetnu avanturu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom