Obavijesti

Show

Komentari 79

'Woody mi je rekao da legnem na trbuh i onda me zlostavljao'

'Woody mi je rekao da legnem na trbuh i onda me zlostavljao'
4

Posvojenoj kćeri redatelja Woodyja Allena dozlogrdilo je da ga u Hollywoodu svi hvale i prešućuju činjenicu da ju je seksualno zlostavljao kada je bila djevojčica

VIDEO

Dylan Farrow (28), posvojena kći bivših partnera Woodyja Allena (78) i Mije Farrow (68), po prvi put je javno progovorila o redateljevom seksualnom zlostavljanju kada joj je bilo sedam godina jer joj je, kako kaže, dosta da holivudska filmska industrija zatvara oči pred onim što se događalo prije 20-ak godina. Ispričala je da ju je Woody kao curicu uzeo za ruku i odveo na tavan na drugom katu kuće. 

- Rekao mi je da legnem na trbuh i igram se bratovim električnim vlakom i zatim me seksualno napao. Razgovarao je sa mnom dok je to radio, šaputao mi je da sam bila dobra djevojka, da je to naša tajna, obećao mi je da ćemo ići u Pariz i da ću biti zvijezda u njegovim filmovima - otkrila je Dylan u svom pismu objavljenom na blogu New York Timesa.

Ispričala je da ju je redatelj dirao i radio kojekakve stvari koje joj se nisu sviđale, stavljao joj je palac u usta, tjerao je da gola ide s njim u krevet te joj stavljao glavu u golo krilo i uzdisao. 

- Mislila sam da se očevi tako ponašaju prema kćerima, no nakon onog što mi je učinio na tavanu osjećala sam da je to ipak drukčije - rekla je i dodala da se pokušavala skriti od njega, no redatelj bi je uvijek pronašao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što to više mogla držati u sebi, povjerila se majci Miji i pitala je radi li i njoj takve stvari. Šokirana Mia optužila ga je za seksualno zlostavljanje kćeri i par je prekinuo 1992. godine. Uslijedila je pravna bitka, Dylan je posjećivala psihologe i stalno ponavljala svoju priču, a Allen je izgubio pravo posjećivanja djece. Redatelj je negirao optužbe za seksualno zlostavljanje i nikada nije bio osuđen. 

Ubrzo nakon što je prekinuo s Mijom, otkriveno je da je započeo ljubavnu vezu s usvojenom kćeri Soon-Yi Previn s kojom se oženio 1997. godine i ima dvije kćeri. Dylan je uvjerena da je iskoristio spolni odnos s njezinom polusestrom Soon-Yi kako bi zataškao njezino zlostavljanje. Zbog svega što je proživjela borila se s poremećajima u prehrani, strahovala je od dodira muškaraca zbog čega se počela samoozlijeđivati i pokušala ubiti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'