Obavijesti

Show

Komentari 27

Youtube kaznio Logana Paula zbog snimke samoubojstva

Youtube kaznio Logana Paula zbog snimke samoubojstva
5

Amerikanac godišnje zaradi 78 milijuna kuna na svojim snimkama. Nakon incidenta su ga popljuvali Aaron Paul iz 'Breaking Bad' te Sophia Turner iz 'Igre prijestolja' i rekli mu da suicid nije nikakva šala

VIDEO

Nedostaje ti poštovanja i ukusa. Neke se greške ne mogu oprostiti, rekli su ogorčeni fanovi poznatom Youtuberu Loganu Paulu (22) kada je snimio mrtvog muškarca koji je počinio samoubojstvo. 

Sada je i Youtube odlučio kazniti Logana za incident te su odgodili projekte s njime. Usto su maknuli njegove video kanale s liste pet najboljih korisnika. Logan je izazvao bijes fanova i kompanije Youtube 31. prosinca prošle godine. 

Amerikanac je otišao s prijateljima u japansku šumu Aokigahara poznatu kao mjesto gdje mnogi ljudi dolaze počiniti samoubojstvo. Naišli su na nepoznatog mrtvog muškarca i prvo su se šokirali, a nakon toga su se počeli šaliti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
YouTube zvijezda je snimkom mrtvog tijela zgrozila javnost
YouTube zvijezda je snimkom mrtvog tijela zgrozila javnost

Logan je sve to snimio u videu naziva 'Našli smo mrtvo tijelo u japanskoj šumi samoubojstava' koji je objavio i pogledalo ga je preko šest milijuna ljudi prije nego što ga je Logan maknuo.

- Stvarno mrzim što moram ovo reći, ali mislim da netko visi iza nas. Čak se jeb... ni ne šalim - rekao je Amerikanac. Lice pokojnika je zamaglio, a u komentarima su mu pisali da po 'ljubičastoj' boji ruku vidi da je muškarac preminuo tog jutra. Logan se kasnije ispričavao da je pogriješio radi šoka. 

- Namjeravao sam podići svjesnost o samoubojstvima i potaknuti da se više radi na njihovoj prevenciji. Ljudski je griješiti - pojašnjavao je svoje namjere Youtuber. 

Pokušavao je sve srediti i svojom video isprikom u kojoj je rekao da nikada nije smio nešto takvo objaviti. Dodao je da je trebao spustiti kameru čim je ugledao tijelo muškarca. 

 

stallions

A post shared by Logan Paul (@loganpaul) on

- Sramim se i razočarao sam samog sebe - istaknuo je Logan. 

Sankcije Youtubea će Amerikanca puno stajati jer se više neće nalaziti na vrhu njihovih najboljih korisnika, ali još će moći zarađivati novac od pregleda svojih fanova. Logan je peti najbogatiji YouTuber na svijetu prema časopisu Forbes sa zaradom od 78 milijuna kuna, a postao je poznat zahvaljujući snimanju humorističnih videozapisa.

Mnogi korisnici su napali Youtube jer im je trebalo čak 10 dana da komentiraju incident. Naljutilo ih je još više što nije maknuo video nego je to Logan sam učinio. 

- Imate pravo biti frustrirani - rekli su iz Youtubea. 

Logan je naljutio i zvijezdu serije 'Breaking bad' Aarona Paula (38). 

- Kako si mogao, gadiš mi se! Ne mogu vjerovati da si uzor tolikim mladim ljudima. Pretužno, nadam se da će ih ovaj video osvijestiti. Samoubojstvo nije šala - rekao je glumac.

Incident je komentirala i glumica iz serije 'Igre prijestolja', Sophia Turner (21). 

- Ovakve stvari nisu za šalu, srami se ako si time htio privući gledanost - rekla je glumica. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje