Show

Komentari 13

YouTube nije radio pola sata pa se youtuberi žalili: Najgore ikad

YouTube nije radio pola sata pa se youtuberi žalili: Najgore ikad

Stranica downdetector navela je da su problemi bili najizraženiji u Europi, koja je i najaktivnija, ali čini se da je pad bio na globalnoj razini. Oko 13.30 sati dio usluga opet je proradio

Veliki pad sustava pogodio je Google u ponedjeljak nešto prije 13 sati. Nisu radili njihovi brojni servisi; od Gmaila, Googlea, YouTubea, ali ni Google Docs.

POGLEDAJTE VIDEO: Evo što su Hrvati pretraživali 2019. 

To je dakako pogodilo mnoge kojima je baš u tom trenutku neki od tih servisa trebao, ali regionalne youtubere poprilično je šokirao. Zbog toga su se, dakako, odmah požalili na društvenim mrežama. 

- Ni YouTube ne radi? Ne mogu. Ovo je najgora godina sto posto, pusti mi barem YouTube - požalio se Danilo Badnjar, poznat pod imenom Choda.

Na isti problem naišao je i popularni srpski youtuber Dušan Vuković, poznatiji pod nadimkom Duxa. Toj platformi je poručio da se sabere. S obzirom na to da njih prati stotine tisuća ljudi diljem Balkana upravo zbog njihovih objava na YouTubeu, nije ni čudno da im je ovaj otprilike polusatni prekid rada servisa uzrokovao glavobolje. 

YouTube je probleme stvorio i pjevačici Mariji Šerifović (36). Ona je baš u vrijeme pada najavila novi video pa se požalila na Instagramu da je to razlog zbog kojeg kasni.

Svjesni smo da mnogi od vas imaju problema s pristupom YouTubeu. Naš tim radi na tome. Obavijestit ćemo vas čim budemo imali više informacija - napisali su na Twitteru iz kompanije. Oko 13.30 neke su se usluge polako počele 'vraćati u život'.

Najčitaniji članci