Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

YouTuber Marco ostao u čudu: 'Vi samo razmišljate o novcu'

Joomboos YouTuberi Petra Dimić, Marco Cuccurin, Gloria Berger i Doris Stanković posjetili su najbogatiju državu Europske Unije i drugu najbogatiju na svijetu - Luksemburg

Foto: Privatni album
15 komentara

Koja je prva stvar koja ti padne na pamet kad pomisliš na Luksemburg, pitao je YouTuber Marco Cuccurin lokalnu influencericu Lilian Youkhanu, a ona mu je bez imalo razmišljanja odgovorila: ‘Novac’.

Joomboos YouTuberi Petra Dimić, Marco Cuccurin, Gloria Berger i Doris Stanković posjetili su najbogatiju državu Europske Unije i drugu najbogatiju na svijetu - Luksemburg.

Foto: Privatni albumI

- Kakva je ovo banka? Nije ni čudo da se radi o tako luksuznoj zemlji - rekla je Petra kad je ugledala njihovu privatnu banku koja više nalikuje palači. Znamenitosti grada otkrivali su kroz razgovor s prolaznicima, ali jedva da su pronašli ijednog lokalca.

- Gdje su Luksemburžani? Pa ovdje su samo Belgijanci i Francuzi - čudio se Marco. Više od polovice stanovništva su stranci koji zbog posla svakodnevno emigriraju u tu državicu. Žive pristojno, ali kad bi zarađivali kao prosječni Hrvati, otprilike 6000 kuna, ne bi uspjeli pokriti ni mjesečni najam sobe, a kamoli stana.

- S takvom plaćom bih ovdje prosio na ulici - rekao je Venko Smugreski (48) iz Makedonije.

TREBA IH SE JAKO PAZITI: Ženama rođenima u ovom horoskopskom znaku muškarci ne mogu odoljeti 

Tema: JoomBoos

Message