Obavijesti

Show

Komentari 5

Ž. Pervan: Ne kupam se u moru, bojim se bijelih psina

Ž. Pervan: Ne kupam se u moru, bojim se bijelih psina
8

Komičar će ovo ljeto provesti u Istri, Jelena Rozga jedriti će s prijateljima, Giriček će posjetiti Ugljan, a Rene Bitorajac će svratiti do Zrća na koktele

VIDEO

Premda mu je otac iz Omiša, komičar više voli Istru. Željko Pervan (48) ima kuću od 160 'kvadrata' u Kašteliru, desetak kilometara od Poreča. Tamo sa ženom Darijom i kćerima Mijom (17), Pavlom (7), Ines (22) i Dorijom (20) svake godine roštilja i uživa. Ne kupa se u moru jer se boji bijelih psina, pa se “bućne” u bazenu u vrtu.
- Imam super ten jer nikad ne izgorim. Odmah sam zgodan i preplanuo - smije se Pervan. Automobilom se često odveze do Višnjana te suprugu i djecu počasti vrhunskom ribom.
- Jedemo u konobi Stancion, gdje je nekoć prolazio vlak. To je adaptirano prije nekoliko godina i cijene su jako dobre - kaže komičar. Davor Gobac (46), iz Psihomodo Popa, ove godine ima gaže na Jadranu.
- Baš sam zaposlen, no, svejedno ću svratiti do Zadra odakle mi je supruga Deana - kazao je roker. Ne kupa se jer, kaže, to mu i nije neki doživljaj. U omiljenom zadarskom kafiću Tony s prijateljima i suprugom će popit nekolikopar pića.
Zlatan Zuhrić Zuhra (48) ima vikendicu na Šolti, a manekenka Antea Kodžoman (28) ljeti posjeti obitelj u Rogoznici. S prijateljima će svratiti do Hvara i otići u noćni klub Carpe Diem. Omiljenu ribu pojede u konobi Kod Jere. Ovo ljeto ima i modne angažmane.
Bivša pjevačica Magazina Ivana Kovač (32) s dečkom Elvirom Hasanhodžićem (25), inženjerom radiologije, posjetit će Tribunj, gdje joj živi majka Anita Baturina. Obožava more i ne boji se sunca jer, kaže, teško izgori.
Splitska pjevačica Jelena Rozga (33) najviše voli jedriti s prijateljima. Raduje ju kupanje po uvalama. Ima dosta gaža, ali će i tulumariti u splitskim klubovima Vanilla i Tropic.
Glumac i komičar Rene Bitorajac (38) sa suprugom Anom i dvoje djece, sinom Gabrijelom (3) i 3-mjesečnom kćeri Larisom, opuštat će se u Novalji. S prijateljima će otići do Zrća i u klubu Papaya popiti nekoliko koktela.
Sanja Duggan (37) i ovo će ljeto na svojoj jahti obići Jadran. Obići će Hvar, Dubrovnik, Vis, Korčulu... U Dubrovniku će posjetiti skupocjeni restoran Gil’s, a izlazit će u kafić Hemingway. Sanja obožava noćni život, tako da će na Hvaru s prijetljicom Tanjom Ivanišević otići i do kluba Carpe Diem.Na omiljenom Visu naći će uvalicu u kojoj će se kupati sa sinom Lennonom (2).
Bivši košarkaš Gordan Giriček će će ove godine ići na otok Ugljan, gdje će uživati u omiljenom kafiću More. S njim će navodno ići i nova djevojka Iva Curl. Emilija Kokić će se odmarati na Bolu na Braču gdje s prijateljima svako jutro popije kavu u kafiću Bolero, a večeravat će u konobi Kod Dinka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao