Obavijesti

Show

Komentari 7

Za prsten je dao 11,5 milijuna kuna, a brak im trajao 75 dana

Za prsten je dao 11,5 milijuna kuna, a brak im trajao 75 dana
16

Svjetske zvijezde spremne su 'iskeširati' po 30 milijuna kuna kako bi očarali djevojku koju prose. Neki su prsten platili čak 27 tisuća kuna, a djevojka ga nije htjela ni uzeti

VIDEO

Svaki muškarac prije nego zaprosi ženu prolazi kroz muku traženja odgovarajućeg prstena. Neki od njih su spremni 'iskeširati' pozamašne svote novca kako bi očarali svoju odabranicu te im je bitno koliko prsten ima karata. Mnoge poznate zvijezde nose skupocjene dijamante na rukama za koje su njihovi supruzi odvojili pravo bogatstvo.

BEYONCE (37) I JAY Z (48)

Reper, kada se zaljubio u 'Queen B', tražio je najskuplji prsten koji je mogao naći kako bi očarao pjevačicu. Zaprosio ju je s 20-karatnim prstenom koji ima ogromni dijamant, a platio ga je približno 30 milijuna kuna

22916792

PARIS HILTON (37) I PARIS LATSIS (35)

Manekenka je trenutačno u svađi s glumcem Chrisom Zylkom (33) kojemu ne želi vratiti skupocjeni prsten nakon raskida zaruka, međutim u njezinoj 'zaručničkoj povijesti' nije uvijek bilo tako. Grk Latsis poklonio joj je prsten s 24-karatnim dijamantom čija je cijena 27 milijuna kuna, a ona mu ga je vratila jer nije htjela nešto toliko glomazno. Na kraju je manekenki na ruci sjajio jeftiniji i jednostavniji prsten, a zaruke s Parisom je također prekinula. 

MELANIA (48) I DONALD TRUMP (72) 

Predsjednik Sjedinjenih Američkih država svojoj odabranici poklonio je 'gospodara prstenova'. Poznatom Graff zaručničkom prstenu vrijednost je procijenjena na 11,5 milijuna kuna, a u njegovu izradu su bili uključeni prekrasni dijamanti. 

58th Presidential Inauguration

KIM KARDASHIAN (38) I KRIS HUMPHRIES (33)

Prsten iste vrijednost kao Melania, dobila je i poznata reality zvijezda. Njezin drugi suprug, Kris, zaprosio ju je s dijamantom, a brak im je propao za svega 75 dana. Kardashianki je prsten toliko 'prirastao srcu' da ga je odlučila zadržati nakon razvoda. 

Red dot/Splash

JAQUELINE BOUVIER I JOHN F. KENNEDY

Senator svojoj dragoj poklonio je zaručnički prsten sa smaragdom u sredini, a brojni manji dijamanti krase njegovu površinu. Kennedy je potrošio 'samo' osam milijuna dolara kako bi zaprosio Jaqueline. 

JENNIFER LOPEZ (49) I BEN AFFLECK (46)

J.Lo se mnogo puta zaručivala i udavala, a Affleck joj je poklonio sa 6,1-karatnim rozim dijamantom. Prsten je 2012. procijenjen na 6,9 milijuna kuna, a vrijednost je zadržao do danas. 

gigli prem 04

CATHERINE ZETA-JONES (49) I MICHAEL DOUGLAS (74) 

Douglas je na zaručnički prsten potrošio 5,7 milijuna dolara, a 10-karatni divovski dijamant okružuje 28 minijaturnih. 

ANGELINA JOLIE (43) I BRAD PITT (54)

Gospodin se za svoju gospođu Smith baš potrudio, iako im brak nije imao sretan završetak. Sudjelovao je u dizajniranju nevjerojatnog prstena sa zlatarom s Beverly Hillsa, Robertom Procopom. Glavni dijamant u sredini krasili su visokokvalitetni bočni dragulji, a cijena je 'samo' 1,4 milijuna kuna

Review of the Year 2016

HALLE BERRY (52) I OLIVER MARTINEZ (52)

- Prsten opisuje zanosnu ljubavnu priču parova koju samo oni mogu dešifrirati - rekao je svojedobno Oliver. Glumici je poklonio prsten u vrijednosti od 1,1 milijun kuna koji u centru ima 4-karatni svijetlo zeleni smaragd, a baza sadrži čisto zlato. Iako je jedinstven po simbolima koji su urezani u njega, brak im je potrajao svega tri godine. 

31st Annual Silver Rose Gala & Auction - Beverly Hills

VICTORIA (44) I DAVID BECKHAM (43) 

Prsten bivše 'Spajsice' ima dijamant u središtu, a biljanti krase njegovu površinu. Bivši nogometaš je za njega izdvojio 375 tisuća kuna. 

Champions League Group Stage Draw

KATE MIDDLETON (36) I PRINC WILLIAM (36) 

Kraljevsko prstenje uvijek je skupocjeno i ostavlja bez daha. Princ William poklonio je svojoj supruzi prsten napravljen od ovalnog plavog safira optočenog s 14 sićušnih dijamanata. Vrijednost mu je procijenjena na 289 tisuća kuna, a isti 18-karatni prsten nosila je princeza Diana na dan svoje smrti. 

Royal Baby

Stres, nemir i neočekivane promjene: Sezona Strijelca će biti najgora za ova tri horoskopska znaka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'