Show

Komentari 50

Angelina zabrinula zdravljem: Otkriveno da teži jedva 45 kila

Angelina zabrinula zdravljem: Otkriveno da teži jedva 45 kila

Angelina zbog stresa ima problema s apetitom zbog čega gubi kilograme, rekao je izvor blizak glumici za Mirror. Navodno Angie živi samo na voću, malo proteina i velikim količinama kave kako bi održala energiju...

Oskarovci i bivši supružnici Angelina Jolie (44) i Brad Pitt (56) već godina vode bitku za skrbništvo nad djecom što je utjecalo na njihovo zdravlje, osobito ono glumice.

Iako je Jolie godinama nosila titulu najzgodnije žene na svijetu, iz dana u dan holivudska zvijezda sve je mršavija. 

*EXCLUSIVE* Angelina Jolie looks amazing and refreshed leaving a salon in LA

POGLEDAJTE VIDEO:

- Angelina ima jedva 45 kilograma. Za to je kriva svađa oko skrbništva nad djecom. Ona zbog stresa ima problema s apetitom zbog čega gubi kilograme - rekao je izvor blizak glumici za Mirror. Navodno Angie živi samo na voću, malo proteina i velikim količinama kave kako bi održala energiju. 

Rome, "Maleficent" movie premiere

Glumica, pišu britanski mediji, želi napustiti Hollywood i maknuti se od medija s djecom, no to joj ne dopušta Brad. Glumica se već navodno pokušala s djecom preseliti u Europu u čemu ju je zaustavio Brad zbog toga što tada ne bi mogao provoditi dovoljno vremena s njima.

Angelina Jolie, Brad Pitt and Family Sighting - Los Angeles

Glumački par u braku je bio od 2014. do 2016., a imaju djecu Maddoxa (18), Paxa (16), Zaharu (15), Shiloh Nouvel (13) i blizance Vivienne MarchelineKnoxa Leona (11). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci