Obavijesti

Show

Komentari 82

Začepila je usta 'hejterima': Je li Gruica zasluženo pobjedila?

Začepila je usta 'hejterima': Je li Gruica zasluženo pobjedila?
3

Komentatori na društvenim mrežama 'popljuvali' su svaki Gruičin nastup. Njezinu hologramsku izvedbu žiri je pohvalio, ali gledatelji su opet bili nemilosrdni prema glumici

VIDEO

Nakon četiri epizode u kojima se, prema komentarima na društvenim mrežama, Ana Gruica (33) nije proslavila, u sinoćnjoj emisiji hologramska izvedba donijela joj je pobjedu.

- Olivera si sjajno skinula, jedan mladi, vitki Oliver, moram priznati da je sad puno zgodniji. Što se tiče Dvornika, Dvornik je došao s jednim gardom, ja bih mu to još malo stavila ramena, ali inače sve je savršeno - poručila joj je Sandra.

POGLEDAJTE NASTUP:

Tomo je bio fasciniran maskom, a i Lana je rekla kako uopće nije 'vidjela Anu'.

Komentatori su i ovog puta bili nemilosrdni prema glumici te su napisali da je 'Oliver više zvučao kao Thompson'.

- Ovo večeras je bilo najgore i najnepravednije glasovanje u sve četiri sezone - požalila se jedna korisnica društvenih mreža, a drugi su se pitali zašto 'baš sve u ovoj državi mora biti namješteno'.

Ipak, bilo je i onih koji su pohvalili izvedbu te su izjavili kako im je drago što je napokon pobijedila. Gruica je oduševila i Olivera Dragojevića (72) koji je za Dnevnik.hr rekao da su maske bile odlične, ali da prije svega mora pohvaliti mimiku. Legendarni glazbenik kaže da je odlično skinula Borisov gard i da nema nikakvih zamjerki.

- Svidjela mi se jako. Vesela je, vidi se da voli zafrkanciju i ima taj mediteranski štih. Odlično je utjelovila i mene i Borisa i pri tome je bila nevjerojatno simpatična. Podsjetila me na dane kad sam bio dječarac - kaže Oliver.

Podsjetimo, komentatori na društvenim mrežama glumici su nedavno poručili da se prenemaže, mrmlja tekst te da je potpuni promašaj sezone.

- Ovo je silovanje glazbe. A žiri se toliko sprda s njom da je to prestrašno - napisao je prije tjedan dana jedan korisnik društvenih mreža.

S druge strane, Gruica je tada izjavila kako ju kritike uopće ne diraju te smatra da joj je teže u showu jer je žena.

- Najlakše je pljuvati po drugima iz udobnoga kauča. Nitko od onih koji me prozivaju i vrijeđaju ne razmišlja kako je meni živjeti s njihovim ružnim komentarima - rekla je Ana.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...