Obavijesti

Show

Komentari 4

Zagrepčani plakali za Fulirom, a zečice za Hughom Hefnerom

Glumački velikan Relja Bašić preminuo je 8. travnja u 88. godini života, a Hugh Hefnerje je umro 27. rujna u 92. godini. Pamela Anderson objavila je video u kojem oplakuje vlasnika Playboya

VIDEO

Oni su nas napustili

Legendarni britanski glumac Sir John Hurt umro je u siječnju u dobi od 77 godina nakon dugotrajne borbe s rakom gušterače. Tijekom karijere duge šest desetljeća, Hurt je dva puta bio nominiran za Oscara, za uloge u filmovima 'Čovjek slon' i 'Ponoćni ekspres'.

FILE PHOTO: Actor John Hurt arrives for a memorial service for actor and director Richard Attenborough at Westminster Abbey in London

Legenda rock and rolla Chuck Berry umro je 18. ožujka u 91. godini. I u dubokoj starosti i dalje svirao gitaru. Prije šest godina nastupao je na proslavi Nove godine, ali se srušio od umora. Živio je u Missouriju, nedaleko svog rodnog grada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
FILE PHOTO - Rock and roll legend Chuck Berry poses for photographers during a concert in Burgos

 

Glumački velikan Relja Bašić preminuo je 8. travnja u 88. godini života. Posljednjih nekoliko godina proveo je gotovo u izolaciji u svom stanu jer je nakon četiri operacije i ugrađenog umjetnog kuka bio gotovo nepokretan.

Omiljeni lovac i kvizaš Mirko Miočić umro je 15. svibnja u 61. godini u zadarskoj bolnici, gdje su ga već dvaput operirali. Zbog dijabetičke gangrene amputirali su mu nogu, a potom i dio druge noge. Liječenje je lani od travnja nastavio u Zagrebu. U Opću bolnicu Zadar javio se 7. svibnja. Imao je tešku upalu pluća i rak jetre. 

Filip Brala/PIXSELL

Chris Cornell, koji se proslavio kao pjevač Soundgardena te kasnije i Audioslavea, preminuo je 18. svibnja u 53. godini. Glazbenikova supruga Vicky Karayiannis zvala je prijatelja da ode provjeriti Chrisa jer joj se satima nije javljao na telefon. Cornell je bio usred turneje u Detroitu. Nakon analize stručnjaka, utvrđeno je da si je glazbenik oduzeo život vješanjem. 

FILE PHOTO: Chris Cornell and Brad Wilk of music group Audioslave perform live during the "ReAct Now: Music & Relief" special at Paramount Studios in Los Angeles

Skladatelj, interpretator šansone, tekstopisac, aranžer i likovni umjetnik, Zvonko Špišić umro je 17. svibnja u 81. godini. U Vinogradskoj bolnici u Zagrebu završio je i mjesec dana prije smrti. Prvo je dobio kroničnu upalu pluća, zatim srčani, a nakon toga i moždani udar. Posljednjih nekoliko dana života nije bio pri svijesti.

Sir Roger Moore je umro 23. svibnja u Švicarskoj nakon kratke, ali hrabre bitke s rakom. U posljednjim trenucima bio je okružen s ljubavlju najbližnjih, a najpoznatiji je po ulozi Jamesa Bonda kojeg je glumio u sedam filmova.

Sir Roger Moore death

Martin Landau, zvijezda televizijske serije 'Misija: Nemoguće' iz 1960-ih godina, koji je u kasnijoj karijeri osvojio Oscara za najboljeg sporednog glumca u filmu 'Ed Wood' Tima Burtona, umro je 17. srpnja u 90. godini.

FILE PHOTO -  Actor Martin Landau arrives for the European premiere of the film "Frankenweenie" at the Odeon Leicester Square in central London

Policija je pjevača Chestera Benningtona pronašla kako visi s užeta u svojoj kući u Los Angelesu u devet sati ujutro 20. srpnja. Bio je frontmen grupe Linkin Park, a imao je 41 godinu. Borio se s depresijom i ovisnostima.

PA/Pixsell

Legendarni glumac Ljubiša Samardžić preminuo je 8. rujna u 81. godini života. Krajem prošle godine podvrgnuo se teškoj operaciji mozga. Smoki svojim zdravljem nije htio opterećivati javnost koja gotovo ništa nije znala o njegovim problemima sve do njegove hitne operacije mozga u prosincu.

Hugh Hefner preminuo je 27. rujna u 92. godini. Hefner je mirno od prirodnih uzroka preminuo u svom domu okružen najmilijima. Bio je američki poduzetnik, najpoznatiji po tome što je 1953. godine osnovao 'lifestyle' časopisa za muškarce 'Playboy'. 

Twitter

Matthew Shane Cameron mjesecima je vodio bitku s nepušačkim rakom pluća. Tajči je tužne vijesti na društvenoj mreži podijelila 14. studenog. 

- Matthew više ne osjeća bol. Nije sputan ljudskim ograničenjima. Sada je iskonski slobodan - napisala je pjevačica.

Mirjana Rogina umrla je 28. studenog u 57. godini u bolnici u Zagrebu nakon duge i teške bolesti. Zagrebačku glumicu publika pamti po ulozi u filmu 'Tri muškarca Melite Žganjer'.

Rodilo se mnogo 'slavnih' beba

Janet Jackson split

Janet Jackson (51) i Wissam Al Mana (42) 4. siječnja su postali roditelji malenog Eisse.

Goran Stanzl/Pixsell

Mirna Maras Batinić (38) je 7. ožujka u Zagrebu na svijet donijela svoje drugo dijete, djevojčicu Meri. U braku je s Željkom Batinićem, a od prije ima sina Niku (8) iz braka s Marijem Valentićem (37).

Cheryl Fernandez- Versini and Liam Payne hold hands on date night.

Cheryl Cole (34) je s mlađahnim partnerom Liamom Payneom (24) u ožujku je dobila dječaka Beara.

Mirna Medaković Stepinac (32) je 3. travnja na svijet donijela zdrave blizanke Kaju Zoru. U braku je s ekonomistom Hrvojem Stepincem.

Actor George Clooney and his wife Amal pose as they arrive at the 42nd Cesar Awards ceremony in Paris

Amal (39) i George Clooney (56) 6. lipnja su dobili blizance Ellu i Alexandera

U lipnju je rodila i Beyonce (36), a djevojčicu i dječaka je nazvala Rumi Sir. S Jay Z-em (48) je u braku devet godina, a imaju i kći Blue Ivy (5).

Zvijezda showa 'Ljubav je na selu' Nevenka Bekavac (41) i umirovljeni nosač kofera Zvone Petričević postali su 22. lipnja roditelji malenog Stjepana. Neve se za Sinjanina udala u travnju nakon dvije godine veze.

Dan kasnije, na Presveto Srce Isusovo u 15 h Simona Mijoković (33) i njezin suprug Stanislav (50) dobili su sina Joshuu. S Antom Gotovcem (48) ima kći Gabrijelu (11).

Krajem lipnja surogat majka na svijet je donijela blizance Matea EvuCristiano Ronaldo (32) već ima i sina Cristiana Juniora (7), a kći Alanu dobio je u listopadu s djevojkom Georginom Rodriguez (22).

Nevena Rendeli (36) i Mak Vejzović (36) postali su roditelji blizanki koje su nazvali Lea i Mare.

Miso Kovac

Ivana Kovač (40) i njezin dugogodišnji dečko Elvir Hasanhodžić (32) su 5. kolovoza dobili djevojčicu Elenu.

Serena Williams (35) i Alexis Ohanian (34) dobili su djevojčicu Alexis Olympiu u kolovozu. Vjenčali su se u studenome, a na svadbi nisu štedjeli. Stolovi za kojim su gosti sjedili nosili su ime po njezinim osvojenim Grand Slam naslovima, a kao suvenir svi prisutni sa sobom su kući ponijeli kopije njezinih trofeja.

24sata

Maja Cvjetković (30) i Andrija Kević (50) dobili su djevojčicu Vitu početkom rujna. Par je sudbonosno 'da' izrekao u lipnju.

Patrick Seeger/DPA/PIXSELL

Prinova u obitelj Luke Modrića (32) stigla je 2. listopada. Nogometaš i supruga Vanja (35) dobili su treće dijete, kći Sofiju. Par koji se vjenčao prije sedam godina već ima dvoje djece - sina Ivana (7) i kćerkicu Emu (4).

Monika Peček (24) i Alojz Kanceljak (32) početkom studenog su dobili curicu koju su nazvali Lucija.

bug

Ella Dvornik (26) je 13. studenog u jednoj privatnoj zagrebačkoj bolnici na svijet donijela Balie Dee.

Milica Mihajlović (33) i Ivan Todorić (33) postali su roditelji malenog Vida 15. studenog.

Bivša manekenka Aleksandra Grdić (36) u Virovitici je u studenom rodila djevojčicu Amber. S Markom Šijakovićem (33) već ima dječaka Nou (1).

Zvijezde su stale pred oltar

Domagoj Vida (28) sredinom lipnja se oženio za bivšu manekenku i miss Hrvatske Ivanom Gugić (23).

Dan kasnije, u bračnu luku su uplovili i Mateo Kovačić (23) i Izabel Andrijanić (23). Nakon vjenčanja, novopečeni bračni par se zaputio u zagrebački hotel The Westin.

7
| Foto: Ilustracija/Robert Anic/PIXSELL

Tia Jurčić (33) i nogometni menadžer vjenčali su se sredinom listopada. Na svadbi u Westinu bilo je stotinjak uzvanika. Fešta je potrajala do 6 ujutro, a goste je zabavljala srpska folk pjevačica Rada Manojlović.

Legendarni Sheldon je sudbonosno 'da' izgovorio 22. listopada. Jim Parsons (44) i Todd Spiewak razmijenili su zavjete u New Yorku.

Pippa Middleton (33) udala se u svibnju za milijardera Jamesa Matthewsa (40) nakon pet godine veze. 

Pippa Middleton and James Matthews smile as they are joined by Britain

Barbara Šegetin u prosincu je svojoj sestri Tini Šegetin (26) organizirala svadbu u Nikšiću. Goste je zabavljao bend koji izvodi romsku glazbu, a stigli su i bivši BB stanari.

Radijska voditeljica Nives Čanović (35) krajem prosinca  je postala gospođa Ivanišević. S proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem (46) u tajnosti se vjenčala u Zagrebu.

Neke ljubavi su pukle

Da u braku Aljoše Asanovića (51) i supruge Katarine (50) više ne cvjetaju ruže, u Splitu se šuškalo nekoliko godina. Umirovljeni nogometaš povjerio se prijateljima da mjesecima ne stanuje u obiteljskom domu u splitskom kvartu Marjan. Obiteljsku je kuću napustio zbog nepomirljivih razlika s Katarinom. Par se oženio 1988. te su u braku dobili kćer Anamariju (29) i Antonija (25). 

Boris Novković (49) i Ines Katić (31) u travnju su na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu podnijeli sporazumni zahtjev za rastavom braka. Par se vjenčao 2016. u kolovozu u Gradskoj vijećnici u Novalji, pod kišobranima kako bi se sakrili od fotoreportera.

Monika Kravić (35) i Mario Mamić (35) podnijeli su u svibnju zahtjev za sporazumnom rastavom braka. Bivši partneri su prije devet godina uredili stan na zagrebačkom Tuškancu.

Vjenčanje Petre Ecclestone (28) i Jamesa Stunta (35) bilo je jedno od najromantičnijih i najskupljih vjenčanja ikad. Ipak, nakon šest godina braka Petra je zatražila rastavu, a supruga je opisala na sudu kao nasilnog zlostavljača. Navela je i da je konzumirao droge.

Ljubav između Big Brother para, Marijane i Nemeša ove godine je pukla. Vezu su započeli u realityju gdje je Kninjanka supruga prevarila s glazbenikom pa se i nakon toga svađali pa mirili. Vjenčali su se 2016. godine.

Ljubav između Ive (40) i Boška Balabana (38) pukla je nakon 15 zajedničkih godina. Par se mirno razišao i dogovorio za zajedničko skrbništvo nad kćerima Tashom (14) i Tessom (5).

Marko Lukunić/PIXSELL

Glumica Ana Gruica (34) te pisac i bloger Hrvoje Šalković (43) prestali su zajedno živjeti u njegovu stanu u centru Zagreba ove godine. Gruica je ubrzo objavila kako je njezino srce osvojio psihijatar Boran Uglešić (43).

Jelena Rozga (40) okrugli rođendan je proslavila u društvu Stjepana Hausera (31), a nekoliko tjedana kasnije par je raskinuo 'vječne zaruke'.

Roman Abramovič (50) i Daša (36) u kolovozu su potvrdili kako se razvode nakon 10 zajedničkih godina. Ruski milijarder 'težak' je oko 57 milijardi kuna koje će podijeliti s bivšom.

Bayern München - FC Chelsea

Ove godine pukla je i ljubav između Vlatke Pokos (47) i  Ivice Biljana (49). Voditeljica i pjevačica izjavila je kako je on za nju potpuno nevažna osoba.

- Već dvije godine koristi moje ime radi vlastite promocije u Hrvatskoj. Bili smo u kratkoj, nevažnoj i, nažalost, vrlo javnoj vezi - rekla je, a Biljan je tvrdio da se za njega htjela udati kako bi mogla doći u Kanadu, gdje on živi.

Slavni su se svađali i vrijeđali

Bruno Šimleša (37) u svojoj se kolumni osvrnuo na zvijezde koje objavljuju 'razgolićene fotografije na svojim društvenim mrežama'. Tamo je spomenuo i Lidiju Bačić (31), a kad mu je odgovorila nastao je rat.

Lidija je tvrdila da na pozornici može raditi što želi jer joj se publika vraća zbog glasa, a Šimleša je za njezinu glazbu rekao da vrijeđa inteligenciju.

Hani Hadžiavdagić Tabaković (32) smetalo je što Lucija Lugomer objavljuje na društvenim mrežama fotke na kojima pozira u bikinijima. Javno joj je poručila da nije 'nikakva plus size manekenka', nego da je samo 'debela i lijena', a nakon toga su se javno vrijeđale.

Martina Tomčić (42) je u 'Supertalentu' kritizirala mnoge nastupa pa ljutila javnost. Najžešći obračun bio je onaj između nje i mlade twerkašice.

Sarah Seifert je za polufinale je pripremila pravi spektakl. Martina joj je i pri ovom nastupu stisnula crveni gumb:

- Krajnje degutantno oskvrnjivanje hrvatske tradicijske glazbe, i za mene sramotno - rekla je Tomčić, a Sarah joj je poručila da joj se 'javi da joj opiše kako se pravilno twerka da se ne ozlijedi kralježnica'.

Nakon što je The New York Times objavio priču u kojoj su otkrili kako producent Harvey Weinstein (65) već 30 godina zlostavlja žene, a s njih osam se nagodio kako bi sve zataškao, vlastita ga je produkcijska kuća The Weinstein Company otpustila, a supruga ga je ostavila.

FILE PHOTO: Harvey Weinstein arrives at the 89th Academy Awards in Hollywood

Za seksualno zlostavljanje optužilo ga je preko 40 žena, a neke tvrde da ih je silovao. Žrtve su mu bile i Gwyneth PaltrowAngelina JolieJudith GodrecheKatherine KendallEmma de CaunesCara DelevingneAshley JuddLea SeydouxMira SorvinoFlorence Darel.

Supruga zadarskog pjevača Mladena Grdovića (59), Brankica (48), na Općinskom sudu u Zadru 19. srpnja podnijela je zahtjev za razvod braka. 

Ipak, Brankičin odvjetnik šuškanja je opovrgnuo, rekavši se da je rastavu tražila zbog nepremostivih razlika te je otkrio da par više ne stanuje zajedno. No Grdi papir, prema riječima njegovog menadžera, nije ni dobio.

Iako je bivša spajsica zatražila razvod od supruga, producenta Stephena Belafontea (42) još u ožujku, pred očima javnosti sve cijela drama odigravala do kraja kolovoza. Mel B (42) je tvrdila da ju je suprug, s kojim je bila u braku 10 godina, varao s dadiljom Lorraine Gilles (26).

Prema pravomoćnoj presudi Županijskog suda u Zagrebu, Vlatka Pokos (47) mora Leu Radeljaku (34) isplatiti 306.000 kuna s pripadajućom kamatom. Riječ je o novcu potrošenom tijekom braka s njegovim ocem.

Vlatka tvrdi da joj je karticu dao bivši suprug, Leov otac, kojemu je i odgovarala za troškove.

- Od tog novca kupovala sam poklone za Laninu baku, za rođendan sam joj dala 2000 kuna. Plaćala sam u gotovini kućne pomoćnice, njih šest u godini dana, a svakoj sam platila 4000 kuna mjesečno - tvrdi Vlatka.

70. godišnjica kraljevskog braka i kraljevske zaruke

Kraljica Elizabeta II. (91) udala se 1947. za princa Filipa (96) u Westminsterskoj palači. Jubilarnih 70 godina slavili su u dvorcu Windsor u krugu obitelji. Elizabeti je u 65-godišnjoj vladavini, najdužžoj u britanskoj povijesti, bio glavni oslonac. On joj je 1952. priopćio vijest da joj je umro otac i da je postala kraljica.

Elizabeta II. je Filipa upoznala kao 13-godišnjakinja tijekom posjeta Pomorskom fakultetu u Dortmundu. Očarale su je njegove plave oči.

AFP/Pixsell

Kraljevska obitelj 27. studenog je potvrdila da je princ Harry (33) zaprosio glumicu Meghan Markle (36). Tada su pozirali u Kensingtonskoj palači, a Meghan je pokazala prsten koji je izrađen od komada Dianinog nakita.

Ispričali su kako je prosidba izgledala.

Prince Harry and Meghan Markle Nottingham

- Bili smo u vikendici i pekli piletinu. Odjednom me zaprosio. Bilo je nekako prirodno, romantično i slatko - rekla je Meghan.

Kada je Harry kleknuo glumica ga je prekinula i rekla: 'Mogu li odmah reći da?'. Princ je dodao kako je potpuno zaboravila uzeti prsten.

Ceremonija će se održati 19. svibnja 2018. godine u kapeli Svetog Georgea u dvorcu Windsor u kojoj se oženio i princ Edward.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život