Obavijesti

Show

Komentari 101

Zagrepčanke, Green Gold vas poziva na muški erotski show

Zagrepčanke, Green Gold vas poziva  na muški erotski show
6

Green Gold, klub u srcu poslovno-trgovačkog središta Zagreba, najavljuje plesni užitak za dame uz Total Knockout - male erotic dance show, šestorice atraktivnih plesača

VIDEO

Green Gold, klub u srcu poslovno-trgovačkog središta Zagreba, najavljuje plesni užitak za dame uz Total Knockout - male erotic dance show. Šestorica atraktivnih plesača, u petak, 03. lipnja, damama će predstaviti spektakularni erotski show.

Zavodljivi tematski kostimi i senzualni pokreti uz ritmove elektronske glazbe samo su dio performansa talentiranih Total Knockout performera za kojima luduju djevojke i žene diljem regije, a njihovi nastupi traženi su u najpopularnijim europskim party destinacijama.

Zabavu u petak upotpunit će najnoviji glazbeni program, a vrhunska produkcija, LED ekrani i osvjetljenje koji krase veliku pozornicu Green Gold Cluba odvest će vas u svijet čarobne plesne pustolovine koja će vas zasigurno ostaviti bez daha. Ulaznice za nastup grupe Total Knockout mogu se kupiti na šanku u Green Gold Clubu i usustavu Eventima po cijeni od 20 kn. Ulaznice su dostupne i na ulazu u klub na dan događaja od 22 sata po cijeni od 30 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac