Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Zahtjevna Rihanna: Na modelu testira kakve obrve želi imati...

Rihanna traži da, prije nego njoj 'sredi' obrve, Damon Roberts isproba na drugim modelima i pošalje joj fotografije. Poslije toga, pjevačica odlučuje želi li takav stil obrva na svome licu

Foto: Pixsell/kolaž
5 komentara

Otkako je postala popularna, pjevačica Rihanna (30) malo se opustila i na koncertima od organizatora traži sve luđe stvari. Međutim, nije samo na nastupima tako već ima zahtjeve i za vizažiste. 

Rihannina stručnjak za obrve Damone Roberts izjavio je da pjevačica ima začuđujuće ponašanje kada je u pitanju usavršavanje njezinih obrva, prenosi Cosmopolitan. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

Navodno, Rihanna traži da, prije nego njoj 'sredi' obrve, isproba na drugim modelima i pošalje joj fotografije. Poslije toga, pjevačica odlučuje želi li takav stil obrva na svome licu. 

- Ove godine smo se prvi put našli zbog Met Gale i ona je željela posvijetliti obrve. Čak ima modela koji joj sliči i na kojemu isprobavam različite verzije obrva - kaže Damone koji s tim modelom radi sve dok ne naprave ono što Rihanna želi. 

Oceans 8 European Premiere - London | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Nakon što je za Met Galu 'otkrio' što pjevačica hoće, rekla mu je dva dana prije da treba doletjeti u New York i 'pobrinuti' se za nju. 

Roberts radi s velikim zvijezdama poput Beyonce (37), Christine Aguilere (37), Kim Kardashian-West (38), Jenne Dewan (38), Nicki Minaj (36).  Ali, iako je zahtjevna, za Rihannu je rekao da mu je jedna od najdražih ljudi s kojima radi. 

Foto: Privatni albumI

Što vam horoskop donosi u nadolazećoj godini: Evo koji će biti najsretniji mjesec za svaki horoskopski znak!

Naši partneri pišu
Message