Obavijesti

Show

Komentari 9

Zajedno su tulumarile: Šuput je upoznala Katy Perry u liftu

Zajedno su tulumarile: Šuput je upoznala Katy Perry u liftu
3

KALIFORNIJSKA POSLA Šuput je veselilo što je u showu postala Katy Perry jer još pamti susret s američkom pjevačicom. U emisiji je završila na trećem mjestu

VIDEO

Glazbenica Katy Perry i ja srele smo se u liftu noćnog kluba. Bila sam s prijateljem, a ona s dvije prijateljice. Jako sam se razveselila kad sam vidjela da je niža od mene, rekla je Maja Šuput (35).

Ona je u drugoj epizodi showa “Tvoje lice zvuči poznato” nastupila s Katynom pjesmom “Hot’n’Cold”. S pjevačicom u koju se transformirala Maja je imala bliski susret prije dvije godine kad su obje posjetile Coachella glazbeni festival u Kaliforniji. Šuput je na prvi pogled, kaže, nije prepoznala.

- Pitala sam prijatelja je li to Katy. Bila je sasvim opuštena. Hodala je bez zaštitara, samo u društvu dvije prijateljice - prisjetila se Maja. S Perry se nije željela fotografirati jer joj je bilo neugodno zamarati pjevačicu da naprave selfie. No znatiželjna Katy u liftu je upitala Maju na kojem jeziku razgovara s prijateljem.

Sinoćnji nastup u showu Šuput je razveselio jer je prvi put nosila vjenčanicu, a za transformaciju se nije morala pomučiti kao kad je morala postati Bruno Mars.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pred ogledalom je sjedila “samo” dva sata jer je, uz periku, za transformaciju bila dovoljna šminka.

- Kad sam se vidjela s crnom kosom shvatila sam zašto sam cijelog života plavuša. Izgledala sam si kao da mi je netko umro - našalila se pjevačica. Maja fotografije svojeg novog izgleda nikome nije poslala uoči izlaska pred žiri jer je željela iznenaditi obitelj i prijatelje. Šuput je na pozornici vozila bicikl kojim je krenula u potjeru za plesačem koji je glumio mladoženju, baš kao što je to Katy Perry radila u spotu.

- To nije nije bilo teško nakon što sam nedavno na snimanju spota za pjesmu ‘Lopov’ u štiklama od 12 centimetara morala jahati konja - kaže pjevačica. Majin konkurent Saša Lozar (35) za transformaciju u Eltona Johna pripremao se tjedan dana pa je neprestano nosio umjetne zube.

- Protezu koja je rađena po mjeri nosio sam na posao kako bih se uopće navikao govoriti i da bih mogao uspješno zapjevati - rekao je radijski voditelj. Najviše se trudio uvjerljivo skinuti Eltonove brze kretnje.

- On ima čudne geste kad nastupa i specifičan naglasak zbog kojeg intenzivno naglašava samoglasnike - rekao je Saša. Pobjedu u drugoj emisiji na kraju je odnio Luka Bulić (35), koji je kao Massimo Savić oduševio žiri, ali i kolege. Osvojio je 10.000 kuna i poklonio ih zadarskoj udruzi Svjetlo, koja pomaže ljudima s mentalnom retardacijom.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...