Show

Komentari 65

Zaljubljen 'do ušiju': Vida ne skida pogled sa svoje supruge

Zaljubljen 'do ušiju': Vida ne skida pogled sa svoje supruge

Nogometaš često na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa svojom suprugom, stavljaući u opis emotikone srca. Svoju Ivanu voli iznenaditi i skupocjenim poklonima, s kojima se ona rado 'pohvali'

Hrvatski nogometaš Domagoj Vida (30) na društvenoj je mreži objavio fotografiju sa suprugom Ivanom (25) na kojoj mu ona sjedi u krilu i zaljubljeno ga gleda. Na svoje je oči nalijepio 'sticker' koji daje do znanja koliko je zaljubljen u svoju suprugu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Bivša manekenka i trenutačni igrač turskog Bešiktaša vjenčali su se 2017. u Umagu, nakon četiri godine veze, a imaju sina Davida (4).

Domagoj voli iznenaditi svoju suprugu raznim poklonima. Tako je nedavno za svoju dragu odabrao neobičnu masku za iPhone XS Max. Napravljena je od čistog 24-karatnog zlata, a na njoj se nalazi lik Domagoja i njihovog sina Davida. 

- Mama, volimo te - piše na donjem dijelu maskice. Domagoj nije štedio na poklonu za Ivanu. Cijene ovakvih personaliziranih zlatnih maskica za iPhone XS Max kreću se oko 20 tisuća kuna. Ovo nije bio prvi put da Domagoj časti svoju Ivanu sa skupocjenim darovima. Početkom siječnja za njezin 25. rođendan kupio joj je Rolex na koji je ugravirao datum njezina rođenja.

Nogometaš voli iznenaditi svoju suprugu skupim poklonima pa je tako nedavno na svom Instagram profilu Ivana objavila fotografiju s mnoštvom vrećica iz Diora.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Najčitaniji članci