Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
27 komentara

'Zaljubljen sam u Valentinu, ne razmišljam u njezinoj blizini...'

Bivša mentorica voditelja Davora Garića, Marku je prirasla srcu. Modni stilist je priznao da ga je plesačica Valentina 'opčinila' od prve emisije showa...

Foto: Instagram
27 komentara

Modni stilist Marko Grubnić (37) oprostio se u 11. polufinalnoj emisiji od 'Plesa sa zvijezdama'. U šestom duelu je od njega i Ele Vuković bio bolji, po glasovima žirija, komičar Ivan Šarić (34). Grubniću i plesnoj partnerici sinoć se u rumbi pridružila i plesačica Valentina Walme (27). Žiri ih je jednoglasno ocijenio desetkama.

Foto: Nova TV

Bivša mentorica voditelja Davora Garića (38), Marku je prirasla srcu. Priznao je da ga je 'opčinila' od prve emisije showa. 

- Ja sam zaljubljen u Valentinu. Ela mi je glas razuma jer ja ne razmišljam kada sam u njezinoj blizini - rekao je Marko.

Valentina je priznala da je među njima od prvog dana posebna ljubav te da se u showu svi međusobno poštuju i cijene. 

Foto: Instagram

Marko, kojeg je žiri često isticao kao najboljeg plesača, ispao je na korak do finala, ali kaže kako je ponosan na sebe jer nije ni sanjao da će dogurati do ove emisije. 

Foto: Instagram

- Sada nakon showa imam zadatak da vidim na koju ću stranu svijeta prije otputovati. Zaista se ne sjećam kada sam nešto radio s ovoliko žara, ljubavi i emocija. Na ovom putovanju sam upoznao prekrasne ljude koji su mi postali prijatelji. Bodrili smo se, ohrabrivali i dizali kada je to bilo potrebno - rekao je Marko. 

Foto: Nova TV

POGLEDAJTE VIDEO:

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Naši partneri pišu
Message