Show

Komentari 20

Zaljubljeni Amar i Alma nisu skidali poglede jedno s drugog

Zaljubljeni Amar i Alma nisu skidali poglede jedno s drugog

Glumac je u lipnju prekinuo sedmogodišnju vezu s Ivanom Hranjec. Već tri mjeseca ljubi manekenku Almu Vukičević s kojom se pojavio na premijeri Antigone u Gavelli

Amar Bukvić (30) i njegova novopečena djevojka, manekenka Alma Vukičević, uživali su na svečanom domjenku u kazalištu Gavella nakon premijere predstave Antigona u kojoj on glumi. Par nije mogao prikriti svoju zaljubljenost. Neprestano su se smješkali jedno drugom i spremno pozirali fotografima.

Glumac je u srpnju potvrdio da je ponovno zaljubljen. Mjesec dana ranije prekinuo je sedmogodišnju vezu s Ivanom Hranjec (30), bivšom voditeljicom rubrike 'Navodno' u Red Carpetu za koju je često u intervjuima isticao da mu je najveća potpora.

Sredinom lipnja izjavio je da su se razišli na neko vrijeme i komentirao da će vidjeti što će dalje biti s njima. Nakon prekida Amar se iselio iz unajmljenog stana u kojem su živjeli i vratio roditeljima.

Ivanu, koja je odigrala i malu ulogu u seriji 'Zauvijek susjedi', opisivao je kao ženu koja razumije njegov posao.

- Imam sreću što se Ivana ne bavi glumom. Ona je dašak realnosti i moj učitelj strpljivosti. Svi su se naviknuli na to da me nikad nema, posebno Ivana. Pomirila se i s tim da zbog snimanja idem leći u ranu zoru, pa imamo još manje zajedničkog vremena - govorio je glumac.

Najčitaniji članci