Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Žanamari je dojahala na metli, a maskirala se u crnu panteru

U Glazbenom showu Dalibora Petka Stavros je promovirao novu pjesmu uoči svog rođendana. Bojan Jambrošić za Noć vještica odlučio se maskirati u Drakulu

Antun Čajkovac
Foto: Antun Čajkovac
12 komentara

Jasmin Stavros kao Drakula, Žanamari kao crna pantera, a Bojan Jambrošić zombi. Spomenuta trojka gostovala je kod Dalibora Petka u njegovom 'Glazbenom showu' na Noć vještica. Stavros je stigao uoči svog rođendana promovirajući novu pjesmu 'Ima nas još', našminkan kao krvoločni vampir. Iako se nerado maskira, rekao je da nije mogao odbiti Petka, koji se za ovu priliku maskirao u vampira Edwarda iz filma 'Sumrak'. 

Žanamari je dojahala na metli maskirana u crnu panteru dokazavši da joj mračni imidž savršeno pristaje. Najavljujući novi album popularna pjevačica okušala se i u spravljanju čarobnog napitka. Ipak dobrovoljca za degustaciju nije uspjela pronaći. Čak ni Bojan Jambrošić, koji se maskirao u zombija, nije bio dovoljno hrabar. Bojana je u showu dočekalo iznenađenje. Doznao je da je dobio ulogu u novoj postavi mjuzikla Footloose, čija će premijera biti 18. studenog u kinu Studentskog centra u Zagrebu.

Naši partneri pišu
Message