Show

Komentari 8

Žanamari ne voli ukusnu hranu, Nives kuha sve: Djeca meso ne jedu, ali treba i Drpića nahraniti

Žanamari ne voli ukusnu hranu, Nives kuha sve: Djeca meso ne jedu, ali treba i Drpića nahraniti

I dok se Žanamari drži stroge prehrane i treninga, Nives ima malo drugačiju situaciju jer njena obitelj voli jesti različitu hranu pa se ona trudi svima prilagoditi jelovnik. Čak i bivšem mužu!

Žanamari Lalić (40) i Nives Celzijus (40) poznate su po svojim vitkim linijama i zanosnim oblinama, a kako ih održavaju i čime se hrane otkrile su za InMagazin.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jednostavno sam izgubila tu neku ljubav prema ukusnoj hrani, meni je jednostavno bitno da funkcioniram, da imam energije i sada mi je naravno najbitnije da to moje tijelo dobije proteine koje treba. Tako da jedem piletinu, posni sir, zrnati sir, jaja naravno, ribu - kaže Žanamari. 

- Sve što sadrži protein, pojedem nekad i ugljikohidrate jer ja stvarno ne želim smršaviti, tako kad mogu još nagurati u sebe pojedem i krumpir i rižu i tako dalje, a jednom tjedno imam ekstremni cheat day i tada si stvarno svašta priuštim - dodala je Žanamari, a uz prehranu u tome joj pomažu i redoviti treninzi.

S druge strane, Nives ima obitelj, odnosno dvoje djece i muža koji vole različitu hranu te se ona trudi prilagoditi jelovnik njima i sebi.

- Ja imam jednu kompleksnu situaciju. Ja imam dijete koje je vegetarijanac, imam pak Taishu koja s druge strane jede ribu, i samo ribu, ne jede meso, onda sam tu ja koja sam svejed, onda tu imamo i gospodina Drpića pa i njega treba nešto nahraniti, on je više fan mesa. Uglavnom treba zadovoljiti sve te brojne ukuse i to je dosta teško - otkrila je Nives.

Čini se da su i Žanamari i Nives već profesionalne kuharice koje se trude na jelovnik imati zdravu prehranu, a i prilagoditi se svim ukućanima.

Najčitaniji članci