Show

Komentari 82

Žanamari postala dizajnerica, kupaćim kostimom oduševila fanove:'Kakva figura, predivno'

Žanamari postala dizajnerica, kupaćim kostimom oduševila fanove:'Kakva figura, predivno'

Pjevačica je objavila fotografiju iz hotela u Dubrovniku u otmjenom kupaćem kostimu kojeg je sama dizajnirala, a promovira ga zajedno sa svojom novom pjesmom

Žanamari Perčić (39) danas je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila još jednu fotku iz jednog hotela u Dubrovniku, gdje već neko vrijeme gostuje. Ovog puta osim pogleda na Dubrovnik u pozadini, pokazala je i to da je u top formi i spremna za ljeto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na fotografiji se vidi Žanamari u tirkiznom dvodijelnom kupaćem kostimu, koji kaže da je sama dizajnirala u suradnji s brendom BRBLLS.

- Je li prerano za kupaći kostim? Ne ako ga dizajniraš! 🙌🏼  😁  - napisala je u opisu.

Na Instagramu je također podijelila da više o njezinim kupaćim kostima znatiželjni mogu saznati u ekskluzivnom intervjuu koji je dala za Lijepa.hr.

- Kakva figura - napisao je netko u komentarima.

- Boja je vrh! - komentiralo je nekoliko ljudi.

Drugi su pak pohvalili Žanamari na uspjehu i rekli kako jedva čekaju kupaće kostime, koji se još ne mogu kupiti.

Osim što promovira svoju novu dizajnersku karijeru, Žanamari je u podijelila i svoju novu pjesmu 'Stop' koju je napravila u s Lidijom Bačić Lille (35). Službeni audio objavljen je danas na njenom YouTube kanalu.

- Pjesma je odlična! Ali što je sa spotom? Veselila sam se da ću vidjeti dvije takve djevojke u jednom, kad ono ništa... - napisala je jedna razočarana slušateljica.

Drugi je komentator rekao da će ekrani izgorjeti kad dođe video pjesme, zato što je ovo suradnja dvije najzgodnije pjevačice.

Najčitaniji članci