Show

Komentari 50

Žanamari pozitivna na koronu, ali trening u vrućim hlačicama ne propušta: 'Pauza je nikada!'

Žanamari pozitivna na koronu, ali trening u vrućim hlačicama ne propušta: 'Pauza je nikada!'

Nema odmora za pjevačicu ni kada je korona u pitanju. Žanamari je podijelila svojim pratiteljima na Instagramu kako pleše i trenira u uskoj odjeći, a virus je u tome nije spriječio

Žanamari Peričić (40) svakodnevno objavljuje provokativne fotke svojim vjernim pratiteljima koje nije ni ovi put razočarala. Pjevačica se pohvalila u novom objavljenom video kako pleše i trenira sve dok je bila pozitivna koronavirus.

POGLEDAJTE VIDEO

- Ovo sam ja dok sam bila pozitivna na Covid - napisala je Peričić sa heštegovima pauza je nikada

Naravno, njeni pratitelji su je obasuli komplimentima i pohvalama

'Ovo je pravi fitness', 'Svaka čast, lijepo izgledaš', ' Ne mogu prestati gledati', 'Prezgodna', 'Savršena si', 'Ovako se riješava korona', ovo su samo neki od komplimenata u komentarima objave.

Žanamari je inače poznata da drži do svojeg zdravlja i vitke figure koje svakodnevno podijeli na društvenim mrežama uz neke trikove zdravog života. Ranije je otkrila da je vodila bitku sa viškom kilograma te da je tajna u mentalnom balansu.

- Nebitno je vizualno uspoređivati ‘prije i sada’ jer su najveće promjene nastale iznutra. Mentalni balans je sve! Vratila sam svoju snagu i mir, ali svaki dan moram sve ispočetka da to i zadržim. Zato je pauza nikad. Demoni nikad ne spavaju. Ali ni ja! – rekla je pjevačica.

GLEDAJTE SERIJU ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Najčitaniji članci