Show

Komentari 33

Žanamari u seksi badiću očarala fanove: Slika vrijedi tisuću riječi

Žanamari u seksi badiću očarala fanove: Slika vrijedi tisuću riječi

'Sve bi ti priznala', napisala joj je voditeljica Ecija Ivušić u komentarima ispod fotke koja je u kratkom roku dobila više od četiti tisuće lajkova. Žanamari je kasnije objavila fotku u crnom dvodjelnom badiću koja se svidjela i Ecijinom dečku

Dizajnerica kupaćih kostima, Žanamari Perčić (39) objavila je provakativnu fotografiju na Instagramu i ponovno oduševila svoje pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imate li išta za priznat? - napisala je u opisu fotografije na kojoj nosi ružičasti bikini s pogledom upućenim prema kameri, a s tom pozom u prvi plan je ipak došla njezina stražnjica.

- Sve bi ti priznala - napisala joj je voditeljica Ecija Ivušić u komentarima ispod fotke koja je u kratkom roku dobila više od četiti tisuće lajkova.

'Ova slika vrijedi milijun riječi', 'Predivna si kao i uvijek', 'Predivno, izgledaš fenomenalno', 'Kakva guza', 'Želim imati tijelo poput tvog', 'Imaš savršeno tijelo, tako si seksi'  - pisali su joj fanovi u komentarima.

Žanamari je kasnije objavila fotku u crnom dvodjelnom badiću, koju je lajkalo više od 200 tisuće ljudi, a svidjela se i Ecijinom dečku, glazbeniku Goranu Beloševiću.