Obavijesti

Show

Komentari 349

Zanijemila od sreće: Seve grlila i ljubila sina kad ga je ugledala

Prema pisanju Slobodne Dalmacije pjevačica je odmah nakon poroda primila sina na grudi. Bila je izuzetno sretna i nije mogla doći do riječi grleći i ljubeći malenog

VIDEO

U ponedjeljak navečer tijekom rutinske kontrole kardiotokografom koji zapisuje otkucaje djetetova srca u odnosu prema trudovima, predstojnik Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Split, doktor Tomislav Strinić, koji je obavio Severinin porod, uočio je nepravilne otkucaje srca. Zbog toga su dječaka hitno morali poroditi carskim rezom. Pjevačica je dala svoj pristanak za carski iako je htjela roditi prirodnim putem.

Pri izvođenju operacije bila je budna jer je dobila regionalnu spinalnu anesteziju. Kompletni postupak od davanja anestezije, preko pranja i pokrivanja trbuha do poroda djeteta trajao je oko 20-ak minuta, piše Slobodna Dalmacija.

Odmah nakon poroda pjevačica je sina primila na grudi, a doktor Strinić njezin prvi kontakt sa sinom opisuje veličanstvenim. Bila je izuzetno sretna i nije mogla doći do rijeći grleći i ljubeći malenog. Nakon što joj je doktor zaželio da sljedeće godine rodi djevojčicu pjevačica se nasmijala i rekla: Da, vidjet ćemo.

Malenog su zatim pokazali njezinom zaručniku Milanu Popoviću koji je za to vrijeme bio u sobi ispred operacijske dvorane. Pjevačica je nakon poroda premještena na intezivnu njegu splitske Ginekologije, a društvo nakon poroda pravio joj je Milan i njezina majka Ana koja je rodilište stigla u pratnji njezine nećakinje i menadžera Tomice Petrovića. U bolnici bi trebala boraviti još tri dana nakon čega će biti puštena kući. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

>>> Cijeli članak pročitajte u Slobodnoj Dalmaciji 

Milan je i u srijedu ujutro došao u posjet Severini i sinu

Milan Popović ni dana ne ostavlja Severinu samu. Nakon što je s njom bio u ponedjeljak i utorak, posjetio je nju i njihovog sinčića i u srijedu ujutro. U bolnicu je došao ležerno odjeven, a u ruci je imao vrećicu. U bolnici se zadržao nešto duže od sat vremena, a napustio ju je u društvu Severinine nećakinje.

'Sa Severininim Aleksandrom ću sad moći slaviti rođendane'

Estrada je čestitkama i lijepim željama u splitskoj bolnici zasula Severinu, mamu malog Aleksandra.

 - Bila sam kratko kod Seve i čestitala joj, ali ne bih o detaljima jer ipak je to njezin najintimniji trenutak - kazala je Mani.

Zanimljivo je da je mali Aleksandar rođen na dan kad je rođen i Severinin vjerni prijatelj i najbliži suradnik Tomislav Petrović, ali i Severinina dugogodišnja prijateljica Lepa Smoje.

- Čestitam malom Aleksandru s kojim ću od sada moći slaviti rođendane. Baš sam sretna, osjećam se kao da mi je Severina rodila praunuka! - zadovoljna je Smoje.  

Još su dvojica glazbenih kolega presretni radi Severinine prinove.

- Naša Seve pokazala se sposobnom u mnogim životnim situacijama i uvjeren sam da će biti iznimna majka. Sin, ljubav i obitelj šlag su i jagoda na vrhu torte njezina uspjeha - rekao je pjevač Joško Čagalj Jole.

- Sretan sam zbog nje. Sad će i Severina vidjeti koliko ljepote rođenjem djeteta ulazi u život. Drago mi je da joj se dogodilo po onoj 'prvo pa muško' - dodao je Boris Novković.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 349
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...