Obavijesti

Show

Komentari 100

Zapalila publiku: Seve plijenila pažnju svojim bujnim poprsjem

Zapalila publiku: Seve plijenila pažnju svojim bujnim poprsjem
14

Posjetitelji su se gurali do bine kako bi što bolje vidjeli pjevačicu i njezine adute. Splićanka je bila odjevena u bijeli triko koji je otkrivao njezino poprsje. Nakon nje pjevao je Halid

VIDEO

Nekoliko tisuća ljudi uživalo je u petak navečer u Severininim hitovima na Rujanfestu u Zaprešiću. Pjevačica je na koncert došla u pratnji svog supruga Igora Kojića i sina Aleksandra. 

- Napišite da smo svi sretni - rekla nam je pjevačica.

Pokretanje videa...

03:12

I zaista, svi su bili sretni - i Severina te veliki broj njezinih obožavatelja u šatoru koji su se gurali do bine kako bi popularnu pjevačicu i njezine adute što bolje vidjeli. Splićanka je bila odjevena u bijeli triko koji je otkrivao njezino poprsje.

- Imala sam pet godina kad sam ju pjevala. Genije, kao Mozart - pohvalila se Seve prije nego što je otpjevala pjesmu 'Dalmatinka'.

- Da vidim kako Zagreb svijetli - rekla je Severina, a oduševljeni obožavatelji dvoranu su tada osvijetlili svojim mobitelima. Seve je za to vrijeme pjevala stihove pjesme 'Virujen u te'.

Pjevanje refrena prepustila je publici koja je priliku velikodušno prihvatila.

- Nek se čuje do Splita - rekla je Seve obožavateljima te se na njen poziv 'Zagreb poludi!' dvoranom prolomio vrisak. I tako više puta.
Nakon višesatnog Severininog koncerta, binu je preuzeo Halid Bešlić.

- Nismo se dugo vidjeli pa smo se poželjeli jedni drugih - rekao je Halid i otpočeo koncert koji se produžio do ranojutarnjih sati.

Severini se na bini u jednom trenutku pridružio i Stefan Dimitrijević Leon (19) te s njom otpjevao njihov novi hit 'Hazarder'. Leon je ženski dio publike, osim svojim izgledom i nastupom, zadivio i brakdance vještinama.

Halid Bešlić nastupa na Rujanfestu

Posted by 24sata Video on 22. rujna 2017
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš