Show

Komentari 4

Započelo je snimanje realityja po uzoru na 'Squid Game': 'Na setu su nam uvjeti neljudski...'

Započelo je snimanje realityja po uzoru na 'Squid Game': 'Na setu su nam uvjeti neljudski...'

Korejska serija u samo nekoliko je dana postala najgledanijom na Netflixu, a trenutačno je u tijeku snimanje druge sezone. Upravo zbog njezine popularnosti snima se i reality show

Netflix je krenuo sa snimanjem reality emisije po uzoru na popularnu seriju 'Squid Game'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Netflix je prošle godine najavio reality show po uzoru na seriju te su krenuli sa snimanjem, a kako piše The Sun, boravak na setu je kao iz noćne more. Snimanje je u Velikoj Britaniji, a set se drži u tajnosti. Isto kao i u seriji, sudjeluje 456 ljudi, a nagrada je u iznosu od 3,7 milijuna funti. Jedina razlika je ta što se natjecatelji neće suočiti sa smrću, kao u seriji.

Ipak, uvjeti na snimanju nisu pogodni te mnogi govore kako su neljudski. Temperatura iznosi -3 stupnja Celzijeva, što nije idealno s obzirom da moraju puno vremena provesti stojeći u mjestu na takvom vremenu.

- Kod nekih se pojavila hipotermija, ljudi su svejedno ostajali iako im je bilo loše, samo zato što je nagrada zaista izdašna. Neki su tijekom ove igre predugo stajali ukipljeni na mjestu i bilo je posljedica. Neki su pak došli s nadom da će biti milijunaši, a izašli su vrlo brzo grcajući u suzama - rekao je jedan natjecatelj.

storyeditor/2022-06-15/59069729-10916737-image-a-51_1655234605424.jpg

Ispričao je i kako su u nekim trenutcima tražili medicinsko osoblje zbog pothlađenosti te da im je odjeća slična onoj kakva je u seriji.

- Dali su nam po dvije termosice, čarape, majicu, tenisice i zelene trenirke. Osim toga, stavili su na nas veste s umjetnom krvlju koja se rasprsne ako pogriješimo i pomaknemo se, da djeluje kao da smo upucani - govori natjecatelj.

storyeditor/2021-11-23/skvidididid.jpg

'Squid Game' jedna je od najpopularnijih Netflixovih serija te je u samo nekoliko dana od izlaska postala najgledanijom serijom na platformi. Radnja se vrti oko nekoliko natjecatelja koji sudjeluju u dječjim igrama kako bi osvojili veliki iznos novca. 

Tvorac serije Hwang Dong-hyuk ispričao je kako mu je ideja za seriju došla 2008. godine, a scenarij je završio 2009. Ideju je dobio zato što je on sudjelovao u igri sličnoj 'Squid Gameu'. Kada je završio seriju nitko ju nije htio snimati jer im je scenarij bio brutalan. Tek desetak godina kasnije uspio je naći platformu koja će snimiti seriju po njegovoj ideji. Prva sezona je naposljetku seriju učinila najgledanijom na Netflixu, a u tijeku je snimanje druge sezone.

storyeditor/2022-06-13/squid-game-tv-series-2021-netflix-series-2560x2560-6695.jpg

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': ‘NE VOLIM I NE ŽELIM DJECU’

Najčitaniji članci