Show

Komentari 0

Započeo je Thrill Blues Festival, odlična glazba pretvorila je Trilj u pravu prijestolnicu bluesa

Započeo je Thrill Blues Festival, odlična glazba pretvorila je Trilj u pravu prijestolnicu bluesa

Pedesetak glazbenika oduševit će publiku, a večerašnja zvijezda je 13-godišnji bluzer Odin Sokač iz Zagreba. Uz njega, nstupat će i najbolji regionalni bluzeri, a najiščekivaniji je nastup Big Daddy Wilsona iz SAD-a

Nastupom Sunnysidersa u petak je u Trilju na obali Cetine započelo četvrto izdanje Thrill Blues Festivala

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim Sunnysidersa nastupili su Dado Marinković, Jan Ivelić, Marijan Brkić Brk, Mauro Staraj, Elvis Sršen Noa, Ivica Premelč, Miro Dimić, Ivan Kozina, Toto Rubić, Boris Hrepić Hrepa, a pjevala je i odlična Helena Gudelj.

Na otvaranju festivala degustirala se čolokadna ploča Sunnysidersa, koja je oduševila mlađe posjetitelje. 

Pridružili su im se i Branimir Mihaljević na klavijaturama, a na pozornicu se popeo o bivši ministar Davor Štern, bivši član Grupe 220 i Zlatnih akorda, te glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić na gitari.

Glavni program se nastavljau subotu od 18 sati, a prvi nastupa 13-godišnji Zagrepčanin Odin Sokač. U Gradskom parku Trilj uz Odina nastupit će i Amerikanac Big Daddy Wilson, Same Shooter Plays Again i mnogi drugi. Sve aktivniji i dinamičniji 4 Hombres & Flowery predstavit će susjednu BiH i pokazati kako izgleda vrhunska glazbena kemija kada se na stageu udruže snage iz dvije države i tri grada (Splita, Livna i Jajca).