Show

Komentari 21

Započinje suđenje Draganu Bjelogrliću za fizički napad na redatelja Predraga Antonijevića

Započinje suđenje Draganu Bjelogrliću za fizički napad na redatelja Predraga Antonijevića

Bjelogrlić je ljetos nasrnuo na redatelja kontroverznog srpskog filma 'Dara u Jasenovcu' u jednom niškom hotelu i zadao mu nekoliko udaraca šakom prije nego li su ih ostali gosti uspjeli razdvojiti

Glumac Dragan Bjelogrlić (58) u jednom niškom hotelu s leđa je napao redatelja Predraga Gagu Antonijevića (63) u kolovozu prošle godine te ga udario više puta u glavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Prvi osnovni sud u Beogradu zakazao je početak suđenja Bjelogrliću 24. ožujka, piše Srbija danas.

Tužiteljstvo u Nišu podiglo je optužni prijedlog za nasilno ponašanje glumca i zatražilo zatvorsku kaznu od šest mjeseci.

Prisjetimo se, Bjelogrlić je nasrnuo na redatelja kontroverznog srpskog filma 'Dara u Jasenovcu' i zadao mu nekoliko udaraca šakom prije nego li su ih ostali gosti uspjeli razdvojiti, a Antonijević je dokumentirao ozljede koje je pretrpio te napad kolege okarakterizirao kao 'divljački čin pijanog i drogiranog čovjeka'.

Srpski mediji ranije su pisali i kako je Bjelogrlić u trenutku napada koji se zbio u ranim jutarnjim satima imao 1.15 promila alkohola u krvi, što je utvrđeno nešto kasnijim testiranjem, a izračunato na osnovi izmjerene količine koju je glumac tada imao. 

Nakon saslušanja pred tužiteljstvom u Nišu ukinuta je mjera zadržavanja te je glumac pušten da se u nastavku postupka brani sa slobode

Najčitaniji članci