Obavijesti

Show

Komentari 2

'Zaruke su bile divne, Orlando me je zaprosio u helikopteru...'

'Zaruke su bile divne, Orlando me je zaprosio u helikopteru...'
8

Iako je slavni par nekoliko puta prekidao te se ponovno mirio, svejedno su se odlučili stati pred oltar i izreći sudbonosno 'da'. Sretnu vijest Katy je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama

VIDEO

Bilo je Valentinovo, sve je prošlo je predivno. Otišli smo na romantičnu večeru i nakon toga sam mislila da ćemo možda otići u muzej ili takvo nešto. Umjesto toga, Orlando me odveo do helikoptera, rekla je američka pjevačica Katy Perry (34) u emisiji voditelja Jimmyja Kimmela (51). 

- Orlando me zaprosio u helikopteru. Sve je bilo kao u filmu o Jamesu Bondu, a svi oko nas imali su slušalice... Sletjeli smo na krov zgrade u Los Angelesu, tamo su bili svi naši prijatelji, moja obitelj. Pogodio je točno ono što želim - rekla je pjevačica koja je s holivudskim glumcem Orlandom Bloomom (42) prohodala još 2016. godine. 

Facebook

Iako je slavni par nekoliko puta prekidao te se ponovno mirio, svejedno su se odlučili stati pred oltar i izreći sudbonosno 'da'.

Sretnu vijest o zarukama Katy je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a svi oni imali su samo pozitivnih komentara za budući bračni par.

- Čestitamo vam na zarukama, nadamo se da ćete biti sretni zajedno - samo je jedan od mnogih komentara i čestitki oduševljenih pratitelja.

Instagram

- Pogledajte tko se zaručio na Dan zaljubljenih - napisala je u opisu zajedničke fotografije. Sve je bilo u znaku ružičaste boje, a Katy je nosila ružičastu haljinu s potpisom Alessandre Rich. Ovo će pjevačici biti drugi brak jer je od 2010. do 2012. godine bila u braku s komičarom Russellom Brandom (43).

- Udala sam se kad mi je bilo 25, to je bilo prije skoro deset godina. Mislila sam si 'jedna osoba cijeli život' i nisam bila sigurna da je ta ideja dobra za mene. Toliko sam drugačija sada nego što sam bila. Sviđao mi se. Bilo je novo, zabavno, uzbudljivo putovanje - rekla je Katy jednom prilikom.

MTV Europe Music Awards 2010

Ni glumcu ovo neće biti prvi brak. Naime, on je već bio oženjen za manekenku Mirandu Kerr (35), a zajedno imaju i sina Flynna Christophera (8).

Pratite nas na našem Instagram profilu!

NOVI DETALJI VELIKE AFERE: Bradley Cooper ipak je kriv što je Gaga ostavila zaručnika?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane