Obavijesti

Show

Komentari 52

Zaslužni su roditelji: Zvijezde koje su bogate od malih nogu

Zaslužni su roditelji: Zvijezde koje su bogate od malih nogu
9

Mnogi slavni svoj put k uspjehu počeli su graditi od samog dna, a potom uspjeli steći bogatstvo. No neki se nisu morali puno pomučiti, nego su rođeni bogati

VIDEO

Ariana Grande

Ariana (22) je novac počela zarađivati još u djetinjstvu zahvaljujući angažmanu na američkoj dječjoj televiziji Nickelodeon. No pjevačica je bila bogata i prije toga. Njezin otac Edward Butera je izvršni direktor uspješne tvrtke za grafički dizajn na Floridi.

PA/Pixsell

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata Video 00:48

Miley Cyrus

Miley (22) odmalena raspolaže velikim bogatstvom također zahvaljujući svom ocu Billy Rayu Cyrusu (54). Coutry pjevač je objavio 12 studijskih albuma, a album 'Some Gave All' iz 1992. godine devet puta je dosegnuo platinastu nakladu u Americi. Iste godine rođena je i Miley koja je krenula očevim stopama, a osim glazbom, bavi se i glumom.

Pixsell

Robin Thicke

Robin (38) je zvjezdani uspjeh stekao baveći se glazbom i na taj način zaradio bogatstvo kojega mu nije manjkalo od rođenje. Kantautor može zahvaliti ocu glumcu Alanu Thickeu (68) i pokojnoj majci i glumici Gloriji Loring na bezbrižnom djetinjstu lišenom financijskih problema.

DPA/Pixsell

Ed Sheeran

Edovi roditelji su uspješni umjetnici. Njegov otac John je kustos i predavač, dok njegova majka Imogen dizajnira i izrađuje nakit. Također nude usluge savjetovanja za samostalnu umjetničku djelatnost već 20 godina. Iako mu novca nije falilo u djetinjstvu, Ed (24) se primio posla i danas je uspješni engleski kantautor i multiinstrumentalist.

PA/Pixsell

Kim Kardashian

Kim (34) odmalena nije oskudijevala u ničemu zahvaljujući ocu Robertu Kardashianu koji je bio poznati odvjetnik u Los Angelesu. Kim i nakon njegove smrti nije morala brinuti o financijama jer se njezina majka Cris Jenner (59) udala za bivšeg olimpijca Brucea Jennera (65) koji je nedavno promijenio spol. Kim voli luksuz i novac koji zarađuje reality showom KUWTK, ali nije joj problem osvanuti i gola na naslovnici nekog časopisa.

PA/Pixsell

Taylor Swift

Taylorin (25) otac Scott oduvijek je bio uspješan poslovni čovjek i financijski savjetnik, a njezina majka Andrea je menadžerica. Scott je uložio veliki iznos novca u diskografsku kuću prije nego je Taylor postala slavna pjevačica. No unatoč bezbrižnom djetinjstvu i osiguranoj budućnosti Taylor se primila posla i uživa u onome što radi, a ne voli divlje partyje, nego radije bira mirna druženja s bliskim prijateljima.

REUTERS/PIXSELL

Adam Levine

Adam (36) je posljednjih godina izgradio plodonosnu karijeru kao pjevač grupe Maroon 5, a osim toga dizajnira vlastitu liniju odjeće za Kmart i lansirao je svoju liniju parfema za žene i muškarce. No unatoč bogatstvu koje je sam stekao, Adamu novca nikad nije nedostajalo zahvaljujući njegovom ocu Fredu koji je osnovao maloprodajni lanac odjeće 'M. Frederic' pa je pjevač pohađao privatnu školu Brentwood.

PA/Pixsell

Jake i Maggie Gyllenhaal

Jake (34) je potomak poznate švedske plemićke obitelj, a njegov otac Stephen je režiser dok je majka Naomi scenaristica. Iako su glumac i njegova sestra Maggie odrasli u bogatstvu, naučili su se skromnosti volontirajući u skloništu za beskućnike. Jakeu nisu strani ni honorarni poslovi, radio je kao spasioc i pomoćnik u restoranu.

DPA/Pixsell
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...