Obavijesti

Show

Komentari 67

Zatvorili restoran Lepe Brene i Bobe jer nisu izdavali račune

Zatvorili restoran Lepe Brene i Bobe jer nisu izdavali račune
1

NE ODUSTAJU Zasad se ne zna koliko su novca utajili, no Porezna uprava nije imala milosti prema pjevačici i bivšem tenisaču. Lani su ih prozivali da kradu struju

VIDEO

Porezna uprava privremeno je zatvorila restoran Lepe Brene (56) i njezina supruga Bobe Živojinovića (53) u srpskom Zlatiboru.

Na vratima restorana osvanuo je lokot. Kako je navedeno u priopćenju koje je nalijepljeno na vrata ugostiteljskog objekta, koji je godinama u vlasništvu estradno-sportskog para, restoran je privremeno zatvoren zbog 'neevidentiranja poreza', odnosno zbog neizdavanja fiskalnih računa.

Na Zlatiboru u jeku skijaške sezone nisu zatvorili samo restoran pjevačice i bivšeg tenisača, nego još njih 11 od ukupno 14.

Kako pišu srpske novine Kurir, u Poreznoj upravi potvrdili su da su pokrenuli postupak za utvrđivanje prekršajne odgovornosti i mjera privremene zabrane obavljanja djelatnosti od sedam do 14 dana.

Lepa Brena nakon što su je lani ispitali poreznici: 'Nemojte mi zamjeriti što ne vodim računa o sitnicama, ja ulažem u biznis'

Gošća restorana rekla je srpskim medijima da je ranije znala ondje sresti Brenu, koja bi dijelila autograme, no sad je nije vidjela. Na vratima stoji natpis da usluge njihova ugostiteljskog objekta gosti mogu koristiti u obližnjem restoranu.

Ni pjevačica ni bivši tenisač nisu bili dostupni za komentar zatvaranja restorana.

Ovo nije prvi slučaj da prozivaju Brenu za izbjegavanje plaćanja poreza. Lani u veljači prodala je većinski dio svoje Grand produkcije američkoj KKR fondaciji. Amerikancima je tvrtku prodala, pisali su srpski mediji, preko off shore kompanije kako bi izbjegla plaćanje poreza, pa su je inspektori zvali na razgovor, no nije poznato kako je opravdala takav potez.

Instagram

Lani su srpski mediji pisali i da su u kafiću pjevačice u zlatiborskom kompleksu ukrali struje za oko 40.000 eura. Kako se pisalo 2015., uz pomoć specijalnog magneta onesposobili su elektroničko brojilo u kafiću, zbog čega su mjerači struje pokazivali puno manju potrošnju.

Pjevačicu su prozivali da krade struju i u svojoj vili u Bežanijskoj kosi u Beogradu. Restoran pjevačice okupljalište je poznatih, pa je ondje lani bila i Lady GaGa (30). Ona je tamo jela pršut i pila rakiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao