Obavijesti

Show

Komentari 5

Zavela ga je u prozirnoj haljini tijekom dobrotvorne zabave

Zavela ga je u prozirnoj haljini tijekom dobrotvorne zabave
16

Budući supružnici upoznali su se na sveučilištu St Andrews u Škotskoj. Prohodali su 2003. godine, a 2007. nakratko su prekinuli. Zaprosio ju je majčinim prstenom

VIDEO

Nakon što ju je prvi put primijetio na dobrotvornoj zabavi u Škotskoj, gdje ga je oborila s nogu u prozirnoj haljini dizajniranom za kolegij na fakultetu na temu umjetnost zavođenja, Kate Middleton (29) tada nije mogla ni sanjati da će osam godina kasnije postati supruga princa Williama i tako 'srušiti' snove milijuna mladih djevojaka u Velikoj Britaniji. Haljina koju je buduća princeza tada nosila nedavno je na aukciji u Londonu prodana za vrtoglavih 655 tisuća kuna. Budući supružnici upoznali su se na sveučilištu St Andrews u Škotskoj koje su tada oboje pohađali. Iako su 2001. godine zajedno upisali povijest umjetnosti, William se kasnije prebacio na studij zemljopisa. Diplomirali su 2005. godine, a njihove obitelji to su proslavile zajedničkim ručkom. Svoju ljubav  započetu 2003. godine u listopadu prošle godine obilježili su zarukama nakon godina nagađanja hoće li ikada stati pred oltar, a pogotovo nakon što su 2007. godine nakratko prekinuli vezu.

- Tada nisam bila sretna zbog toga, ali to me učinilo jačom osobom. Nakon prekida naučite stvari o sebi koje možda prije niste spoznali - rekla je tada Kate te priznala da je za nju to bilo veoma bolno iskustvo. 

Zaprosio ju je majčinim prstenom

No, pomirili su se nekoliko mjeseci kasnije. Zaprosio ju je prstenom svoje pokojne majke Diane koji za njega ima veliku emocionalnu vrijednost. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To je zaručnički prsten moje majke i jako mi je poseban. Kate je također posebna osoba za mene pa je bilo logično da se to dvoje spoji. Bio je to moj način da osiguram kako majka neće propustiti taj poseban dan i naše uzbuđenje zbog budućeg zajedničkog života - izjavio je tada William koji je zaruke s Kate držao u tajnosti pa su kraljica i njegov otac, princ Charles, o tome bili obaviješteni samo dva i pol sata prije nego što je vijest objavljena u medijima.

Kate je dobila prsten koji je Williamova majka, princeza Diana, 1981. godine osobno odabrala za zaruke s njegovim ocem, a njegova cijena tada je iznosila oko 250 tisuća kuna. Nakon Dianine smrti prsten je postigao vrijednost veću od dva milijuna i 175 tisuća kuna. William je priznao da je bio jako zabrinut da ne izgubi majčin prsten. Sakrio ga je u svoj ruksak gdje ga je držao tri tjedna prije nego što je zaprosio Kate.

- Nosio sam ga u svom ruksaku tri tjedna. Ne bih si oprostio da ga izgubim. Nosio sam ga svugdje sa sobom jer sam znao da će biti problema ako slučajno nestane - otkrio je William mjesto na kojem je čuvao majčin dijamantni prsten sa safirom.

Kate je zaruke opisala neopisivo romantičnim, a priznala je da ju je William veoma znenadilo. Par je bio na odmoru u životinjskom rezervatu Lewa Downs u Keniji, koji je u vlasništvu obitelji bivše Williamove djevojke. William je organizirao da ih u divljini pokupi helikopter. Njime su stigli na planinu Keniju gdje ju je zaprosio na uzvisini od 3657 metara.

Kate, koja sada nosi zaručnički prsten, plavi safir od 18 karata optočen dijamantima koji je pripadao princezi Diani, uskoro će dobiti vjenčani prsten od velškog zlata, koja košta oko 57 tisuća kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700  €'
ZADAR PRETVORILI U MOSUL

Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700 €'

Zadarski kvart Voštarnica danima je bio zatvoren za parkiranje, a dio centra grada preko noći pretvorio se u irački Mosul. Stanari nam otkrivaju kako je to biti u žiži zbivanja...