Obavijesti

Show

Komentari 110

Zavodnik Faca o romansi s Carrie: Ona je bila takva kur**

Zavodnik Faca o romansi s Carrie: Ona je bila takva kur**
14

Glumac ne vjeruje da će se snimati novi nastavak filma 'Seks i grad' sve dok ne čuje riječ 'akcija', a otkrio je i što misli o liku slavne kolumnistice Carrie Bradshaw

VIDEO

Chris Noth (59), glumac koji stoji iza lika popularnog Face iz serije 'Seks i grad', nedavno je komentirao romansu svog lika i lika Carrie Bradshaw koju je utjelovila Sarah Jessica Parker (49). 

- Faca se nikad nije pretvarao da je nešto što nije. Carrie je bila ta koja se pretvarala. On je uvijek bio iskren prema njoj, nikad je nije varao - objasnio je Chris koji trenutačno glumi u seriji 'Dobra žena'. 

Mnoge žene plakale su kad je u prvom filmu Faca Carrie slomio srce jer ju je napustio na dan njihovog vjenčanja. 

- Njihova veza jednostavno nije funkcionirala. On se oženio, a ona se okrenula drugim frajerima. Koliko ih je ona imala? Carrie je bila takva kur** -  izjavio je Faca. Dodao je i da ne vjeruje da će se snimati novi nastavak filma 'Seks i grad' sve dok ne čuje riječ 'akcija'. Na napise u medijima i društvenim mrežama se ne osvrće. 

Svi dečki Carrie Bradshaw

U prvoj epizodi prve sezone Carrie i njezine prijateljice odlučile su se upustiti u seks bez obaveza. Carrie se tako našla sa svojim bivšim dečkom Kurtom Harringtonom. U istoj toj epiodi Carrie upozna Facu. 

S Derekom, koji je bio Stanfordov klijent, kolumnistica je samo spavala.

Sa Samom iz prve sezone, koji je imao dvadesetak godina, satima se petljala u klubu. Viđali su se dok Carrie nije shvatila da ne može podnijeti njegovu neurednost i stanje njegovog stana.

Seksi Francuz i arhitekt Giles poslije zajedničke noći ostavio joj je tisuću dolara na noćnom ormariću jer ju je zamijenio za kur**. 

Prije nego što se zaručio s Jennifer Aniston, Justin Theroux imao je priliku dva puta se pojaviti u seriji 'Seks i grad'. Prvi put je glumio dečka s kojim je Carrie flertovala u baru, a drugi put je utjelovio Vaughna. 

Sa slatkim glazbenikom Rayem prekinula je jer nije mogla podnijeti njegov poremećaj hiperaktivnosti. 

S političarem Billom viđala se dvije epizode sve dok je nije pitao hoće li piškiti po njemu. 

Nakon jednog od mnogih prekida s Facom, kad je išla na terapiju Carrie je upoznala Setha kojeg je glumio Jon Bon Jovi. Poslije nekoliko spojeva, Seth je Carrie objasnio da odlazi na terapiju jer poslije seksa izgubi interes za žene s kojima se viđao. 

Vinc Vaughn pretvarao se da je agent Matta Damona. Carrie je ubrzo saznala da je sve lagao te da vila u kojoj su se nalazili pripada njegovom šefu. 

David Duchovny pojavljuje se u petoj sezoni gdje je utjelovio Carrienog bivšeg dečka Jeremyja. Njihov odnos bio je idiličan dok Jeremy nije rekao da boravi u ludnici kao pacijent. 

Jack Berger s Carrie je prekinuo putem post-it papirića, a problemi u njihovoj vezi započeli su nakon što je ona doživjela veliki uspjeh sa svojom knjigom. 

Aleksandr Petrovsky ostao nam je u sjećanju kao egocentrični ruski umjetnik. 

Aidan je imao sve što Faca nije, a mnogi vjeruju da je Carrie trebala završiti s njim. 

Tek u filmu Carrie je konačno završila s Facom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...