Obavijesti

Show

Komentari 99

Zayn Malik napušta bend One Direction: 'Vrijeme je da odem'

Zayn Malik napušta  bend One Direction: 'Vrijeme je da odem'
9

Slavni britanski bend nastavit će nastupati kao četvorka jer ostaju bez jednog člana. Zayn Malik napušta bend poslije pet godina, objavili su iz benda u priopćenju

VIDEO

Život s bendom One Direction omogućio mi je više nego što sam ikada mogao zamisliti. No poslije pet godina, osjećam da mi je pravo vrijeme za napustiti bend, rekao je Zayn Malik (22). U priopćenju koje je bend objavio obožavateljima je poručio da mu je žao ako ih je iznevjerio, piše BBC.

- Poslušao sam svoje osjećaje i odlučio da je ovako najbolje - zaključio je Zayn. Dodao je da odlazi jer želi biti normalan 22-godišnjak.

-  Želim se zabavljati i imati privatnost. Dobio sam četiri prijatelja za cijeli život. Znam da će i bez mene biti najbolji bend na svijetu - zaključio je Zayn.

VIDEO

Ostali članovi benda, Harry Styles (21), Liam Payne (21), Louis Tomlinson (23) i Niall Horan (21), tužni su zbog Zaynovog odlaska.

- Iako nas Zaynov odlazak rastužuje, potpuno poštujemo njegovu odluku i želimo mu sve najbolje u budućnosti - poručili su dečki. Dodali su da će njih četvero dalje nastaviti s nastupima.

- Radujemo se izlasku novog albuma i našem sljedećem koncertu u sklopu turneje - poručili su.

Simon Cowell, koji je otkrio dečke tijekom audicija za show 'X Factor' zahvalio se Zaynu na svemu što je učinio za bend One Direction.

- Otkad sam prvi put sreo Zayna 2010. pa sve do danas, veoma sam ponosan na sve što je učinio i kakav je čovjek postao. Jako mi je žao gledati ga kako odlazi - rekao je Simon. Dodao je da se fanovi ne moraju brinuti jer se ostatak benda neizmjerno raduje budućim projektima One Directiona.

Malik je prošli tjedan napustio turneju 'On The Road Again' nakon što su internet preplavile njegove fotografije s Tajlanda s djevojkom koja nije njegova zaručnica Perrie Edwards.

Kao razloge napuštanja turneje iz benda su naveli stres s kojim se Zayn teško nosio već neko vrijeme.

Intimna biografija Harryja Stylesa 'Sve o meni' u prodaji je od ponedjeljka 23. ožujka, a kupiti je možete na kioscima i mondo.hr po cijeni od 49,90 kuna.

Sve o bendu One Direction možete ćitati i na Cool.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane