Show

Komentari 4

Zbog angažmana će Vanji Rupeni HTV plaćati avion?

Zbog angažmana će Vanji Rupeni HTV plaćati avion?

Nakon kraja showa “Plesa sa zvijezdama”, HTV će prikazivati zabavno-glazbeni show “Evergreen”. Voditelji će biti Robert Ferlin i Vanja Rupena

Razgovarali smo, ali detalje nismo dogovorili, kratak je bio Robert Ferlin, koji bi s manekenkom Vanjom Rupenom (30) trebao raditi emisiju “Evergreen Fest Show” autora Davora Paljevića. Iako je sebe vidjela kao voditeljicu sportskih “Vijesti”, 30-godišnja manekenka dobila je angažman u zabavnom subotnjem showu. Bivša Miss Hrvatske prije godinu dana je u talk showu “Ciao Darwin” bila angažirana kao showgirl - nosila je revije, plesala i izvodila skečeve. Show se prikazivao na televiziji Canale 5, koja je u vlasništvu Silvija Berlusconija.  Vanja trenutačno radi kao prezenterica u mozaičnoj emisiji zabavnog sadržaja “Markette” na kanalu LA 7. Šuška se da joj ugovor istječe u prosincu.
- Svi kažu da me kamera voli. Za sebe mislim da sam zabavna osoba, a tako me i drugi doživljavaju - nedavno je za sebe rekla Vanja Rupena, zbog čijeg se dolaska podignula prašina na HTV-u. Kuloari šuškaju kako su mnogi ljutiti jer nisu dobili angažman. Kako doznajemo, nejasno je zašto će HTV plaćati honorar nekome tko nije njihov djelatnik te zašto će Vanji plaćati avionske karte na relaciji Milano - Zagreb? Cijena povratne karte stoji oko 3500 kuna. Urednica “Evergreen fest showa” Vedrana Međimurec nije nam željela ništa otkrivati. Kako doznajemo, u svakoj emisiji  šest istih pjevača pjevati  će evergreene.  Neki od njih su Vanna, Massimo i Jacques Houdek. U svakoj emisiji bira se najbolja pjesma  koja ide u veliko finale.

Najčitaniji članci