Obavijesti

Show

Komentari 75

Zbog Bradleyja? Lady GaGa je prekinula vezu s Christianom

Zbog Bradleyja? Lady GaGa je prekinula vezu s Christianom
13

Pjevačica čak ni najromantičniji dan u godini Valentinovo nije provela sa zaručnikom na romantičnoj večeri, već kod tattoo majstora. Pjevačica je istetovirala cijela leđa...

VIDEO

Američka pjevačica i glumica Lady GaGa (32) ipak je prekinula zaruke s Christianom Carinom (50). Iako se već neko vrijeme šuškalo da je par prekinuo, za časopis People izvor blizak paru i tako potvrdio tvrdnje o prekidu.

Pokretanje videa...

00:20

- Među njima jednostavno nije išlo. Ljubavne veze ponekad završavaju, nema nikakve drame oko toga - rekao je izvor blizak pjevačici. 

Nakon što je GaGa na dodjeli Grammyja viđena bez zaručničkog prstena, obožavatelji su na društvenim mrežama odmah počeli šuškati da je prekinula zaruke s dugogodišnjim partnerom. Osim toga, Christian je nije pratio ni na crvenom tepihu niti ga je ona spomenula u govoru kad je primila nagradu.

Lady GaGa provela Valentinovo na tetoviranju, ali ne s dečkom
Lady GaGa provela Valentinovo na tetoviranju, ali ne s dečkom

- Može li Christian Carino objaviti nešto na Instagramu ili se oglasiti. Dobit ću živčani slom ako je GaGa prekinula još jedne zaruke. Treba joj muškarac koji će biti uz nju - napisao je obožavatelj pjevačice na Twitteru. 

61st Annual GRAMMY Awards - Arrivals - Los Angeles

Pjevačica čak ni najromantičniji dan u godini - Valentinovo nije provela sa zaručnikom na romantičnoj večeri, već kod tattoo majstora.

S obzirom na to da je i inače velika obožavateljica tetovaža, GaGa je odlučila istetovirati cijela leđa. Fotografijom nove tetovaže pohvalila se svojim pratiteljima i objavila ju na društvenim mrežama. 

- Sretno Valentinovo - napisala je uz fotografiju golišavih leđa na kojima se proteže ruža te piše 'La vie en rose'. Upravo pjesma s tim imenom zaslužna je za njezinu ulogu u filmu 'Zvijezda je rođena' koja je ujedno bila i njezin debi na filmskom platnu. Obožavatelji su bili oduševljeni njezinom novom tetovažom, ali su svejedno opet krenula nagađanja o tome gdje je Christian.

Ni pjevačica ni njezin dosadašnji zaručnik još uvijek nisu službeno potvrdili da su prekinuli, obožavatelji poznate pjevačice misle da bi razlog prekida njihovih zaruka mogao biti američki glumac Bradley Cooper (44), inače GaGin kolega u filmu 'Zvijezda je rođena' koji su snimili prošle godine.

Bradley je inače od 2015. godine u vezi s ruskom manekenkom Irinom Shayk (33), a par ima kćer Leu De Seine (1). Šuška se i to da ni sama manekenka nije pretjerano oduševljena njegovom prisnošću s glumicom zbog zajedničkog filma koji je nominiran i za nagradu Oscar.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

ONA CURICA IZ SPOTOVA DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: 'Ti nisi s ovog svijeta, kako netko može tako izgledati'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu