Obavijesti

Show

Komentari 3

Zbog karijere stavio ljubav na čekanje: Ne treba se zaletavati

Zbog karijere stavio ljubav na čekanje: Ne treba se zaletavati
3

Mislim da se se prave veze stvaraju na tome da imaš želju napraviti prostor za nekog u svojem životu i onda se trebaš posvetiti tome da upoznaš neku osobu, priča nam Fil Tilen

VIDEO

Loša je situacija na hrvatskoj glazbenoj sceni. Tražimo mlade nade, nekog tko je gladan i želi graditi uspjeh. Ja predajem štafetu. Prošao sam puno toga, upoznao brojne glazbenike i sad treba doći netko mlađi kome će se dati raditi, priča nam Slaven Berić (31). Bjelovarskog glazbenika hrvatska scena zna pod pseudonimom Fil Tilen.

31-godišnji pjevač od malih je nogu znao da će postati glazbenik, okušao se u ulozi radijskog voditelja, pratili smo njegove transformacije u showu ”Tvoje lice zvuči poznato”, a sad ćemo ga gledati i kao člana žirija u prvom hrvatskom hip-hop talent showu ”Rap Camp”.

- Bitno je da svi natjecatelji shvate da će slava proći, ali rad ne. Treba biti karizmatičan, imati taj X faktor koji te razlikuje od drugih i treba biti uporan - govori Tilen koji u showu neće tolerirati bezobrazluk.

- Davat ću dobronamjerne savjete i biti prijateljski nastrojen, ali lomit ću ego i imat ću autoritet - dodaje Bjelovarac čije pjesme imaju nekoliko milijuna pregleda. Hrvatski glazbenik na sceni je aktualan od 2010. godine, a priznaje da mu na početku karijere nije bilo nimalo lako.

- Kad sam započinjao svoju karijeru, teško mi je bilo probiti se na sceni. Prije toga sam deset godina radio po raznim studijima i sve je to bilo dosta niskobudžetno - priča nam Tilen te objašnjava kako su postojali oni koji nisu htjeli da uspije.

- Pogotovo u hip-hop krugovima. Uvijek postoji zavist, samo što je kod nekih ljudi ona posebno izražena, a to su oni koji bi htjeli uspjeti, a nisu spremni uložiti vremena da se to dogodi - govori. I dok su svi tinejdžeri izlazili po klubovima i nalazili se na igralištima, on je doma pisao i stvarao glazbu.

- Doživio sam puno negativnih komentara. Sad me za to briga, ali kad imaš 21. godinu i nitko te ne pripremi na to, normalno da te to dira. Nisam imao ni mentore, ni izdavače, bio sam prepušten sam sebi - priča hrvatski reper koji nam otkriva kako je i dalje sam sebi najveća podrška. U slobodno vrijeme Tilen voli gledati dokumentarne serije i filmove, a ne može se ni ”odmoriti” od glazbe, s obzirom na to da usavršava svoje sviranje klavira i gitare.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

03:11

Posvećen radu i ambicijama da uspije u inozemstvu, Fil Tilen je po strani ostavio i svoj ljubavni život.

- Više se ni ne sjećam kakav sam kad se zaljubim. Mislim da se se prave veze stvaraju na tome da imaš želju napraviti prostor za nekog u svojem životu i onda se trebaš posvetiti tome da upoznaš neku osobu. Ne treba se zaletavati i zaljubljivati odmah. To su bajke. Moraš prvo vidjeti koliko si kompatibilan s nekim - zaključuje glazbenik.

Svi koji misle da znaju repati mogu se prijaviti na 'Rap Camp', prvi hrvatski hip-hop talent show. Prijave traju do 14. listopada, pobjednik će osvojiti ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna, a informacije pronađite na rapcamp.24sata.hr.

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao