Obavijesti

Show

Komentari 6

Zbog Larryja Kinga htjela se ubiti s antidepresivima?

Zbog Larryja Kinga htjela se ubiti s antidepresivima?
4

Shawna Southwick King pije tablete za depresiju i anksioznost. Od njega se želi rastati jer je spavao s njenom mlađom sestrom Shannon Engemann

VIDEO

Karl Engermann (75) nedavno je pronašao svoju kćer Shawnu Southwick King (50) onesviještenu  u kući u Utahu i nazvao 911: “Ne mogu je probuditi, vjerojatno se predozirala tabletama, ali mislim da to nije učinila namjerno. Znam da se nije pokušala ubiti. Šamarao sam je, ali ona ne reagira”, vikao je tast Larryja Kinga (76), voditelja na televiziji CNN.
Karl je kod kćeri došao jer se nije pojavila na dogovoru za ručak. Shawn, koja pije tablete protiv anksioznosti i depresije, u travnju je podnijela zahtjev za rastavu braka. Saznala je da joj je muž spavao s njezinom mlađom sestrom Shannon Engemann (46). Od tada je navodno svaki dan počela piti sve više i više tableta. Pjevačica je za muževu nevjeru otkrila nakon što je voditelj Shannon kupio Mercedes od 960.000 kuna. Ona se branila da je samo želio pomoći njoj i obitelji. Tada se Shawn posvađala sa sestrom, koja je demantirala da je u ljubavnoj vezi s Kingom i dodala da joj je uvijek bio poput oca. Bivša pjevačica Shawn prije dvije godine “navukla” se na tablete protiv migrene. Prijavila se u kliniku za odvikavanje, ali je ih je početkom godine ponovno počela piti. Prije mjesec dana objavili su kako se ipak neće rastaviti.
- Volimo našu djecu, volimo jedan drugog i želimo ostati obitelj. Ostalo nam je nevažno - pisalo je u izjavi koju je King poslao medijima. Voditelj se dosad ženio čak šest puta, a u prvi brak je ušao kad je imao samo 19 godina. Larry King je otac petero djece.

'OD SVIH ŽENA NAJDULJE SAM OSTALA S NJIM'
Sa Shawn se vjenčao prije 13 godina u losangeleskoj bolnici, tri dana prije nego što je operirao srce. Imaju 11-godišnjeg sina Chancea i 9-godišnjeg Cannona. Na 10. godišnjici braka našalila se kako je jedina žena koja je s Larryjem doživjela “dvoznamenkasti broj” u braku.

JEDINO NJU NIJE OŽENIO
Glumica Deanna Lund (72) Kinga je upoznala 1995. Zaprosio ju je nakon samo pet tjedana veze. Iako je odnos bio prepun strasti, par je ubrzo prekinuio. Dvije godine poslije upoznao je sadašnju suprugu Shawn Southwick.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica