Obavijesti

Show

Komentari 11

Zbog njih tekle suze: Reakcija Janka najviše nas je 'pogodila'

Zbog njih tekle suze: Reakcija Janka najviše nas je 'pogodila'
13

Dječji zbor glazbene škole Varaždin raznježio je članove žirija. Posebno emotivna bila je Šuput no profesorica zbora otkrila nam je kako su djecu, ali i nju, najviše iznenadile Jankove suze. 'Nismo se tome nadali', kaže

VIDEO

U četvrtoj epizodi showa 'Supertalent' prvi je nastupio Dječji zbor glazbene škole Varaždin, koji je izvedbom hitova grupe Queens oduševio žiri i odmah rasplakao pjevačicu Maju Šuput Tatarinov (40). Osim Maje koja je jecala u suzama, Martini Tomčić (47) i Janku Popoviću Volariću (39) također su zasuzile oči.

Sad nam je profesorica Rosana Cepanec otkrila zašto su se odlučili prijaviti na show.

Kiki i Kiki se nakon 10 godina vratili u show pa oduševili žiri
Kiki i Kiki se nakon 10 godina vratili u show pa oduševili žiri

- Nakon odjeka na našem tradicionalnom Fašničkom koncertu, djeca su izrazila želju da nastupe i u Supertalentu. Profesor Cvrtila  uvježbao ih je i motivirao za rad, a na meni kao njegovoj nasljednici je bio zadatak da to održim i nastavim u tom smjeru. Treba naglasiti da su djeca točku koju su izvela na audiciji uvježbavali uz svoj redovni školski, klasični program - pohvalila nam se profesorica.

Otkiva kako je danima bila pod dojmom nakon audicije.

- S obzirom na to da je to tek moj početak rada sa zborom, ovo nam je bio jako važan nastup, u glazbenom smislu, no i emocionalno. Najviše su nas iznenadile Jankove suze. Martina jako dobro razumije što znači raditi s djecom u glazbi i koliko je to emotivno, Maja je emotivna po prirodi, no djeci su Jankove suze bile najdraže - otkiva. Djeca  su bila, kaže, oduševljena i ponosna, a roditelji još i više. Rosana smatra kako je nastup na audiciji velika motivacija za daljnji rad.

- Ovog trenutka mi ne pada ništa manje stereotipno na pamet nego da sam toliko sretna da postoje takvi ljudi kao što ste vas dvoje profesora i da postoje djeca koja su krenula zahvaljujući Vama putem koji meni i kao majci daje ipak vjeru u bolju budućnost - komentirala je Martina, a Maja je dodala kako ne zna razlog zašto je plakala.

- Ta silina emocija koja se dogodila kad ste vi počeli i onda kada sam vidjela te muške suze kod Janka koji najiskrenije plače. Molila sam Boga da prestanete jer raspast ću se koliko ste me oduševili. Ovo je bio takav emotivni i dobar događaj, tako da jedva čekam da vas vidim ponovno - izjavila je te upitala kolege: 'Ima li netko maramicu?'.

Jedini član žirija koji nije plakao je Davor Bilman (43).

- Ja razumijem da su vas malo ponijele emocije... - krenuo je sa svojim izlaganjem, a onda se javila Maja.
- Što ti hoćeš, bezosjećajni ćelavac. Neću više nikad s tobom pričati, neću ti ni sladoled nikad više kupiti - poručila mu je pjevačica, što je publiku nasmijalo.

Zapjevala Majinu pjesmu, a žiri se primio za uši: Ovo je grozno
Zapjevala Majinu pjesmu, a žiri se primio za uši: Ovo je grozno

Rosana je otkrila kako je zbor obavezan predmet u Glazbenoj školi u Varaždinu od trećeg razreda, kada djeca prvi puta počinju skupno muzicirati, nauče osnove vokalne tehnike i postavke glasa. Od četvrtog do šestog razreda osnovne škole pjevaju u zboru starijeg uzrasta, višeglasne skladbe. Satovi zbora održavaju se dva puta tjedno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:24
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao