Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Zdenka Kovačiček i Popović predstavili spot za pjesmu 'Idi'

Video je snimao Jakša Jukica jednog vrućeg ljetnog dana u Metkoviću. U spotu sudjeluju i članovi Greenhouse Blues Banda, koji često prate Zdenku na koncertima

Foto: PROMO
1 komentara

Ovo je moj prilog kroz pjesmu i video da Zdenkino glazbeno svjetlo zasja jače. Posebno mi je zadovoljstvo da će se Zdenka s ovom pjesmom pojaviti na ovogodišnjem Chansonfestu, na kojem smo oboje debitanti, izjavio je Jurica Popović.

Na snimanju pjesme 'Idi' Zdenke Kovačiček je sudjelovala vrhunska glazbena ekipa. To su Fedor Boić na klavijaturama, Dado Marinković na bubnjevima, Jašar Murtezani na basu, Dragan Brnas na gitari i Jadranka Krištof kao prateći vokal. Još su surađivali Goran Martinac i Mihael Blum.

Video je snimao Jakša Jukica jednog vrućeg ljetnog dana u Metkoviću. U spotu sudjeluju i članovi Greenhouse Blues Banda, koji često prate Zdenku na koncertima.

- Uvijek su me privlačile suradnje s ljudima koji glazbu doživljavaju kao vječno istraživanje, jer glazba je umjetnost bez granica i daje ti slobodu izražavanja i razmišljanja. Sudjelovanje na Chansonfestu zaokružuje moj opus festivala. Biti debitant sa šezdeset godina karijere izniman je doživljaj, a ja volim doživjeti nešto novo i posebno - kaže Zdenka.

Naši partneri pišu
Message