Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
30 komentara

Zdenka Kovačiček završila na Hitnoj: Pozlilo joj na pozornici

NE MOŽE BEZ POSLA Iako su joj liječnici zbog visokoga krvnog tlaka i jakih glavobolja naredili strogo mirovanje, Zdenka Kovačiček jedva čeka vratiti se pjevanju

G. Jakuš
Foto: G. Jakuš
30 komentara

Iako je završila na odjelu Hitne, Zdenka Kovačiček (69) ne planira smanjiti poslovni tempo jer ne može zamisliti život bez glazbe. Najbolji lijek za zdravstvene probleme joj je, kaže, smijeh.

- Nije nimalo lijepo biti u bolnici, ali osjećam se puno bolje - kaže glazbena diva Zdenka Kovačiček.

Prošli vikend otkazala je nastup u Šibeniku zbog zdravstvenih problema. Pozlilo joj je dok je izvodila drugu pjesmu i završila je na Hitnoj.

- Ondje sam bila četiri sata. Izmjerili su mi tlak od čak 240/120. To me šokiralo jer nikad u životu nisam imala sličnih problema, ali valjda za sve postoji prvi put. Pitam se samo kako bi sve završilo da mi je pozlilo dok sam vozila automobil- rekla je Zdenka.

Kad se vratila u Zagreb, slušala je liječnike i mirovala, ali isto se, kaže, ponovilo prošli ponedjeljak. Nasreću, Zdenka živi blizu Kliničke bolnice Sveti Duh, kamo ju je odvela kći Tina Kristina.

- Tlak mi je opet bio jako visok. Poslali su me na ultrazvuk srca i svaki dan obavljam drugu pretragu. Liječnici kažu da uzrok takvim oscilacijama može biti stres, ali ja sam zbilja smirena žena koja iznimno voli svoj posao, pa probleme ne mogu pripisati tome - rekla je pjevačica.

Dodaje da neće odustati od pretraga dok joj liječnici ne kažu što se točno zbiva i koji je uzrok jakim glavoboljama koje je osjetila prije odlaska u bolnicu. Sutra će je pustiti kući, a već u srijedu Zdenka ima novi koncert.

- Jednostavno ne znam stati na loptu, a tijelo ne može podnijeti ono što mozak želi - rekla je Zdenka, koja ne namjerava prestati raditi.

Naši partneri pišu
Message