Obavijesti

Show

Komentari 24

Želi biti pjevačica: Antonija je krenula stopama pokojne majke

Želi biti pjevačica: Antonija je krenula stopama pokojne majke
3

Željka Kihalić godinama je pjevala u zboru Slavulj, a Antonija ima svoj bend ALF acoustic band i želi se proslaviti kao pjevačica te se trenutno natječe u showu 'Zvijezde'

VIDEO

Otac pjevačice Antonije Kihalić počinio je trostruko ubojstvo. U suprugu Željku i njezine dvije prijateljice ispalio je po dva hica iz pištolja.

Prije nastupa u showu “Zvijezde”, talentirana Antonija (24) šokirala je gledatelje tragičnom pričom iz 2005.

- Imala sam 13 godina, moj tata ih je ubio, a onda se 2007. objesio u zatvoru. Brat i ja bili smo kod bake i djeda - započela je Antonija kroz suze svoju tužnu priču.

Vlastimir Kihalić se sam predao policiji i priznao ubojstva. Dobio je 40 godina zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Antonija nas je svojim glasom odvela u drugu dimenziju ❤❤❤ #zvijezdeRTL

Posted by Zvijezde RTL on 19. svibnja 2017

Motiv zločina bio je to što se supruga Željka htjela razvesti od njega. Prijateljice su je podržavale u toj odluci pa je ubio i njih.

Na majčinu pogrebu s bratom Marijem nosila je bukete bijelog cvijeća. Nakon dvije godine robijanja otac se ubio u lepoglavskom zatvoru. Bio je u ratu i patio je od PTSP-a. Antonija je dodala kako je tata bio u jako lošem stanju. Tražio je liječničku pomoć, ali je u zatvoru, dodaje Antonija, nije dobio na vrijeme.

Tragedije je nije pokolebala

Prošle je godine diplomirala pjevanje na zagrebačkoj Akademiji glazbene produkcije. Osvojila je i prvo mjesto na natjecanju “Prvi glas Petrinje”.

Nastupom u showu “Zvijezde” zadivila je žiri interpretacijom pjesme “House Of the Rising Sun” i ušla u drugi krug. Članica žirija Remi rekla joj je kako se raduje što će se družiti u showu.

Obiteljska tragedija nije je pokolebala da se bavi onim što najviše voli i bude ustrajna u ostvarenju snova. Antonija pjeva u tročlanom bendu ALF acoustic band, a osnovala ga je lani. Osim u Petrinji, nastupali su i u Zagrebu i Sisku. Izvode od svakog žanra ponešto, osim, kako kaže, “narodnjaka”.

- Zasad je teško reći koji su nam planovi, tek smo krenuli. Nadamo se da će ljudi prepoznati to što radimo i volimo - rekla nam je Antonija.

'Mama je bila omiljena u zboru'

No ALF acoustic band nije joj prvi projekt. Prije toga pjevala je u bendu Forte Acoustic, ali nisu zaživjeli jer nisu stizali uskladiti fakultetske obveze i probe.

Kaže kako obožava glazbu jer pomoću nje prenosi emocije. Glazbeni talent naslijedila je od majke. Željka je godinama pjevala u zboru Slavulj u Petrinji, a prema riječima tadašnjeg ravnatelja zbora Josipa degl’Ivellia, to joj je bio drugi dom. Dodao je i kako joj je mama bila omiljena u zboru koji joj je, barem nakratko, bio utočište od problema.

- Trenutačno mi je u životu podrška dečko. Ponekad dok pjevam, pjesma me zna podsjetiti na tragične događaje u mojem životu. Probude se osjećaji koje pokušavam prenijeti na publiku - rekla je mlada pjevačica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'