Show

Komentari 186

Želi uzeti sina: Ron od Borne traži 19.150 kuna alimentacije

Želi uzeti sina: Ron od Borne traži 19.150 kuna alimentacije

NAJTEŽI DANI Borna Rajić je potražila pomoć ženskih udruga i policije, a izraelski dizajner najavljuje da uskoro stiže u Zagreb po njihova petogodišnjeg sina Rafaela

Ron Hale (42) tvrdi da je Borna Rajić (45) bankrotirala, no izraelski dizajner ne odustaje od potraživanja rekordne alimentacije od 19.150 kuna, koju je odredio pariški sud. Ona ga je zbog toga javno prozvala.

- Ovako gospodin Hale brine za Rafaela. Poslao je elektroničku poruku u kojoj mi je dostavio svoje podatke i broj bankovnog računa na koji traži da mu uplatim 38.300 kuna za alimentaciju i sudske troškove. Za Rafaela nije ni pitao - napisala je Borna na društvenoj mreži. U borbi za skrbništvo nad sinom Rafaelom (5), tvrdi, potražila je pomoć policije, centra za socijalnu skrb, ali i Kuće za ljudska prava te ženske udruge B.a.B.e.

- Znate li da gospodin Hale u Americi nema službeni status, da je čovjek koji u posljednjih deset godina nema ni dana radnog staža te da je i dalje bez posla - rekla je Zagrepčanka, kojoj je nakon razvoda od supruga Luke Rajića (51) pripalo 40 milijuna eura.

Francuski sud nepravomoćno je odlučio Bornina najmlađeg sina dodijeliti ocu koji živi u SAD-u, ali ona će se, najavljuje, na tu odluku žaliti. Kako nam je objasnila njezina odvjetnica Jasmina Biloš, francuski sud donio je odluku bez da je Bornu saslušao, a nije uzeo u obzir sve okolnosti i to da Rafael odrasta u adekvatnim uvjetima.

Najčitaniji članci