Obavijesti

Show

Komentari 10

Željka nije oduševila umakom i desertom: 'To je sve već viđeno'

Željka nije oduševila umakom i desertom: 'To je sve već viđeno'
8

Prva domaćica u slavonskom tjednu 'Večere za 5 na selu' bila je Željka iz Bebrine. Iako je korektno odradila večeru, goste ništa nije pretjerano impresioniralo, a imali su i nekoliko prigovora

VIDEO

Počeo je slavonski tjedan u 'Večeri za 5 na selu', a prva domaćica bila je zastupnica u osiguranju Željka, koja je goste dočekala u naselju Bebrina te im pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Bramboraki, glavnog jela Laganini i deserta Pogled ispod obrva. Rolada od krumpira za predjelo prošla je dobro, ali ne bez prigovora, što se nastavilo i tijekom glavnog jela - umak nikoga nije oduševio. Desert je svima bio dobar, ali opet, ništa posebno.

- Klasika naših krajeva, dosta poznat kolač svima - rekla je Agica. Naposljetku Željka nije dobila loše ocjene i osvojila je 32 boda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kuhar iz showa napao suparnike 03:40

Nova se ekipa okupila u kombiju, dobro raspoloženi jedva su čekali probati jela koja im je večerašnja domaćica pripremila. Kad su stigli, Željka je goste ponudila šljivovicom i likerom od aronije, a gosti su pohvalili izgled domaćice i dekoraciju stola. 

Domaćica je za predjelo poslužila češki specijalitet - roladu od krumpira s ljutim ajvarom i vrhnjem.

- To sam prvi put jela i nije mi se baš svidjelo - rekla je Vanesa, a Stanislavu je to bila zanimljiva kombinacija iako mu je kobasica koju je domaćica poslužila uz roladu bila malo jaka.

- Bilo mi je vrh vrhova, samo mali komadi - komentirala je Agica. 

Pohana piletina, zelje s krpicama i umak od kajmaka i hrena bili su posluženi za glavno jelo, a Agica je komentirala kako joj se činilo da na tanjuru ima malo mesa, a kad joj je domaćica ponudila još, ipak nije uzela.

- Okusi su u redu, sve paše, samo je bilo previše kombinacija - meso i krpice bili su dovoljni - nastavila je, a isto je mislila i Zdravka

Za desert je domaćica poslužila roladu s bananama naziva Pogled ispod obrva, a Stanislav je komentirao kako mu kolač više izgleda kao Pogled ispod brkova.

- Desert i nije baš nešto izgledom, ali bilo je jako fino - rekla je Vanesa, a i Zdravki je bio dobar, ukusan i fino pripremljen.

Tea iz 'Večere' pokajala se zbog komentara u emisiji: 'Žao mi je, neke izjave nisu za televiziju...'
Tea iz 'Večere' pokajala se zbog komentara u emisiji: 'Žao mi je, neke izjave nisu za televiziju...'

- Standard, klasika - zaključio je Stanislav, koji nije do kraja pojeo kolač. 

Poslije darova za goste, stigao je bend Nikad dosta i svi su se opustili uz tamburaše. Za Željkinu večeru Vanesa je dala ocjenu sedam zato što joj se nisu svidjele rolade za predjelo, Stanislav i Agica dali su ocjenu osam - Agici je u glavnom jelu bilo previše svega, a Stanislavu previše mliječnih proizvoda i zasitno dok je Zdravka dala devetku zato što ne voli kupus iako je prije govorila da ga voli.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje