Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
46 komentara

Željkina ocjena opet presudila: Martin i Kristijan bili su bolji

Osim slave, aplauza i pohvala osvojili su vrijednu nagradu za svoj tim Selo - zvono kojim cijeli sljedeći tjedan, koliko god puta i kada god žele, mogu pozvati bilo kojeg člana žirija u pomoć

Foto: RTL

Baš kao i proteklog tjedna i večeras su se u 'sukobu titana' jedni protiv drugih našli Sanja i Željko i Martin i Kristijan. I baš kao i tada i ovoga su puta dečki bili bolji.

Osim slave, aplauza i pohvala osvojili su vrijednu nagradu za svoj tim Selo - zvono kojim cijeli sljedeći tjedan, koliko god puta i kada god žele, mogu pozvati bilo kojeg člana žirija u pomoć. 

- Osjećaj je fenomenalan, još uvijek sam naježen - komentirao je Martin s osmjehom na licu. Protivnici su bili nešto suzdržaniji.

[video: 1193941 / ]

- Ocjene su u redu, tek smo počeli. Ima vremena ugraditi sve savjete žirija, bit ćemo bolji - komentirala je Sanja, a Željka objasnila da je u njezinom ocjenjivanju presudila činjenica da su se dečki puno više potrudili oko predjela.

Kristijan i Martin su se odlučili za istarski menu. Za predjelo su žiriju servirali domaće fuže s tartufatom, za glavno jelo brancin u pećici s krumpirima i povrćem, a za desert istarske fritule.

[video: 1193942 / ]

Najveći problem je predstavljalo čišćenje ribe s kojim dečki i dalje imaju problema. Iako ih je Špiček upozorio, dečki su na pečenoj ribi i dalje imali ljuskice, a kao kaznu Špiček je od Martina tražio da im očisti serviranu ribu.

- Znate da su meni davno otkrili alergiju na riblje ljuske - kazao je kroz smijeh Špiček.

Novi izazovi su pred našim kandidatima već sljedeći tjedan. Što će se sljedeće kuhati u showu i tko će konačno upamtiti savjete žirija, doznajte u ponedjeljak u 21:15 sat na RTL-u.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message