Obavijesti

Show

Komentari 67

Željkove cure planule: Ma jel' to možda pao koji hopa cupa?

Željkove cure planule: Ma jel' to možda pao koji hopa cupa?
4

Natjecateljice 'Ljubav je na selu' više ne mogu skrivati ljubomoru kad su farmeri u pitanju...

VIDEO

Ružica Lazarević (32) iznenadila je farmera Jovana Karapandžu (31) i njegove kandidatkinje kada se pojavila na farmi, pogotovo kada je otkrila djevojkama da se već mjesecima svakodnevno dopisuje s njim.

Šokirani Jovan pokušao je s njom porazgovarati nasamo i otkriti njezine prave namjere, no na kraju razgovora s Ružicom zaključio je sljedeće:

- Ja se idem napit od uzbuđenja i šoka - komentirao je Jovan. Sljedeći dan, Jovan je odveo djevojke na Vinkovačke jeseni. Victoria Memić (21) za razgled Vinkovaca obukla je cipele na visoku petu. I dok su djevojke 'užicale' koji suvenir, Ružica je farmeru odlučila pokloniti kuhaču kako bi mogao biti goli kuhar. 

- Mislim da se Ružica malo previše trudi oko Jovana. Vidim ja kakav je Jovan karakter i ne voli kad ljudi skaču oko njega - rekla je Victoria. 

Na imanju Borisa Kolesarića (26) odvijao se scenarij 'Pepeljuge'. Njegove kandidatkinje Leonida Mišković (25) i Ana Paola Bogdanović (19) nikako nisu u dobrim odnosima. S obzirom na to da Ana Paola ne zna kuhati, priprema večere spala je na Leonidu. 

- Osjećala sam se ko Pepeljuga. Morala sam kuhati dok su se njih dvoje zabavljali - potužila se Leonida koja je preuzela ulogu kuharice jer Ana Paola ne zna kuhati, a niti joj se ne da. Za to vrijeme, Karlovčanka Ana Paola i Dragan su se zabavljali u sobi. 

- Nikad nisam pozvala Borisa u svoju sobu, već on sam dođe jer je dosadan - izjavila je samo nekoliko trenutaka nakon što je pozvala farmera u sobu kako bi mu pokazala zanimljiv sadržaj na mobitelu. Unatoč tome što nije kuhala Ana Paola je obećala oprati suđe. Boris se vrlo brzo suočio s problemom kad je djevojke poveo kako bi se počistio konjski izmet na farmi. 

- Nisam mislila da ćemo govna čistiti. Ja ne čistim govna, ova ti je više za čišćenje govana - rekla je Ana Paola te pokazala na Leonidu što ju je dosta uvrijedilo. Iako je Boris pokušao Karlovčanki objasniti kako se radi o prerađenom sjenu, nije se dala smesti. 

- Neću pospremiti ništa - zaključila je.  

Farmer Željko Bilić (42) odveo je zlatnu djevojku Jacqueline Kale (49) na jutarnju vožnju automobilom što je izazvalo veliku ljubomoru kod Ruže Pejić (43) i Maje Lene Kovačević (22) koja je odmah zaključila kako je par bio na 'hopa - cupa'. 

- Nije u redu što si otišao, a nikom nisi rekao. Ne vjerujem im ništa, sve ćemo mi to malo provjeriti - ispričala je Maja, a Ruža se složila s njom. 

- Stvarno ne vidim što Jacqueline ima, a mi nemamo. Rekao je da više voli mlađe žene, a sad se okrenuo najstarijoj - pobunila se Ruža. Uskoro je došla i Marijana Batinić (38) koja je zamolila Željka da odluči koja će djevojka napustiti farmu, a Istranin je izbacio Ružu. 

- Ljuta sam na Željka jer mi je davao povod da ćemo ostati zajedno, a sada je ispalo tako. Neće to baš tako proći kao što misli - zaključila je Ruža. Unatoč tome što je Ruža napustila, na njezino mjesto došla je nova kandidatkinja Paulina Tomičić (37) koja je pokušala oteti Jovanovo srce. 

- Željko je izrazio želju da dođem. Udala bi se za njega iskreno. Ima sve kvalitete koje muškarac treba imati - zaključila je Paulina. 

Ljubomorna je i zlatna djevojka Dragana Ljiljaka  (35), Monika Benković (27) koja se rasplakala kad je vidjela da se farmer legnuo u krevet pored druge natjecateljice Rebecce Schauer (25). 

- Malo sam previše emotivna. Mislim da mi fale doma mamica i tatica - zaključila je Monika te dodala kako Dragan ipak nije vrijedan njezinih suza. 

- Nije uopće vrijedan da bi dva dana plakala zbog njega - utvrdila je. U trenutku kad je Dragan došao do nje kako bi popričali o problemu koji ju muči, Monika ga je odgurnula od sebe. Ipak, Dragan je to protumačio kao znak da joj se sviđa. 

- Neću mu više pokazati koliko mi smeta što je legao s Rebeccom u krevet. Mislim da je shvatio koliko se loše ponašao prema meni, ali mislim da meni više nije važno je li on to shvatio ili nije - objasnila je Monika. 

Borba između djevojka događa se i u Miljevcima iz kojih dolazi Marko Skelin (61). Farmer je odveo Kseniju Munitić (52) i Rasemu Vladetić (63) na oranje njive, a Ksenija je to iskoristila kao priliku da raspita što Marko misli o njoj. 

- Ja sam djevojka sa sela i znam sve seoske poslove - rekla je Ksenija koju najviše brine što je čula da Marko ne voli mršave žene, no farmer ju je u to razuvjerio. 

- Shvatila sam da se Marku jako sviđam, ali nije siguran u mene jer nosim minicu i jer volim ići na more - rekla je Ksenija koja je zatim zaključila da je pedantnija i korektnija, kako nije ljubomorna i nema nikakve strahove. 

Nakon što im je pripremio riblju večeru, Metkovčanin Ljubo Bebić (67) izbacio je s farme Veru Filipović

- Da sam te zadržao morao bi te udebljati. To mi je malo previše - našalio se Ljubo, a kao najbitniji razlog za to je Verina mršavtost. 

Procurile su fotke gole Pauline: 'Prijavila sam bivšeg policiji...'
Procurile su fotke gole Pauline: 'Prijavila sam bivšeg policiji...'

 

BRAK BRADLEYJA I IRINE SHAYK UGROŽEN? Evo što je glumac rekao Lady Gagi prije njihova strastvenog nastupa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama