Show

Komentari 4

Zendaya odala počast Beyoncé u fantastičnoj Versace haljini, 18 godina nakon njezinog nastupa

Zendaya odala počast Beyoncé u fantastičnoj Versace haljini, 18 godina nakon njezinog nastupa

Haljinu iz iste kolekcije nosila je Beyoncé na svom prvom solu nastupu na BET nagradama na dan kad je objavila prvi album 'Dangerously in Love'. Pjevačica je glumicu prije pet godina ugostila na svom šestom albumu 'Lemonade'

Mlada glumica Zendaya (24) koja plijeni pozornost zbog uloge u HBO seriji 'Euforija' u kojoj igra bivšu ovisnicu Rue, zablistala je na sinoćnjim BET nagradama u dužoj verziji Versace haljine koju je Beyoncé (39) proslavila 2003. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumica je haljinu uparila s prilagođenim ljubičastim sandalama Stuarta Weitzmana, žutim Bulgari dijamantima i elegantnim niskim repom. 

- Crazy in Love - napisala je Zendaya kraj fotografije na Instagramu koju je lajkalo više od pet milijuna ljudi.

Pjevačica je haljinu nosila na svom prvom solo nastupu na istoimenim nagradama 2003. godine. S vrućom izvedbom pjesme 'Crazy in Love' Beyoncé je oduševila publiku, a mnoge žene su već tada poželjele imati baš takvu haljinu.

Vintage haljinu iz arhive je izvukao Zendayin stilist, Law Roach, koji je objavio usporeni video snimak starlete u haljini, napisavši: 'Nabavite si stilista s arhivom!!!!'

Prije pet godina Zendaya je imala cameo ulogu u Beyoncéinom videu za pjesmu 'All Night' za njezin šesti album 'Lemonade'. 

- Bio je to  vrlo moćan trenutak i osjećala sam se kao da sam dio glazbe povijesti - izjavila je Zendaya povodom izlaska videa.