Show

Komentari 1

Žene diljem svijeta lude za njim, preko noći dobio 4,5 mil. fanova

Žene diljem svijeta lude za njim, preko noći dobio 4,5 mil. fanova

Scena seksa s kolegicom Phoebe Dynevor izazvala je lavinu komentara, a Page je za strane medije otkrio i kako mu je bilo neugodno snimati eksplicitne scene s obzirom na to da mu je otac propovjednik

Serija 'Bridgerton', koja se sastoji od osam epizoda i prati događanja u engleskom visokom društvu početkom 19. stoljeća ruši sve rekorde gledanosti. Postala je najgledanija na platformi Netflix u 83 zemlje, uključujući Ujedinjeno Kraljevstvo, Francusku i SAD. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Očekivalo se da će 'Bridgerton' biti pogledana u 63 milijuna kućanstava, ali je dosegla brojku od 82 milijuna kućanstava diljem svijeta. Bila je na listi top 10 u svim zemljama osim u Japanu. Potvrđena je i druga sezona serije. 

Regé-Jean Page (31) koji je utjelovio Simona Basseta, vojvodu od Hastingsa jedna je od glavnih karika serije, a žene diljem svijeta  preko noći su 'poludjele' za zgodnim glumcem. 

Scena seksa s kolegicom Phoebe Dynevor izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, a Page je za strane medije otkrio i kako mu je bilo neugodno snimati eksplicitne scene s obzirom na to da mu je otac propovjednik, a majka medicinska sestra iz Zimbabvea.

- Imamo obiteljsku grupu u aplikaciji WhatsApp i upozorio sam sve na petu epizodu i ostale, ali zaboravio sam jednu rođakinju. Odjednom su mi počele stizati poruke od nje. Napisala mi je: 'Morala sam puno puta tijekom gledanja serije taktički otići napraviti si čaj, no onda bih se vratila i scena bi još trajala. Onda sam opet morala ići prokuhati vodu za čaj - rekao je glumac za britanske medije. 

Inače, Page je prije uloge u popularnoj seriji imao 'samo' 30 tisuća pratitelja, a danas se može pohvaliti s brojkom od vrtoglavih 4.5 milijuna. 'Šuška' se i kako bi Britanac mogao biti novi James Bond. Na kladionicama je trenutno na četvrtom mjestu, a ispred njega su glumci Tom Hardy, Idris Elba i James Norton

Najčitaniji članci